maandag 23 november 2015

Drtv deventer

Deventer radio en televisie: jouw stad in beeld en geluid! Ruim 3stormschademeldingen in IJsselland - DRTV. In Zwolle stond de teller vanmiddag rond 15. Het totaal aantal meldingen is te lezen in het overzicht onderaan dit bericht.


In Olst-Wijhe eiste de storm helaas een dodelijk… deventerrtv. En de radio- en tv-studio bevinden zich in de kelder, net als de uitzendapparatuur.

Met onder andere aandacht voor de Dag van de Arbeid. Be-Leef Sport en Bewegen – Vitale sportvereniging (afl. 3). DRTV bij WZC Humanitas Deventer. De jeugd neemt het bij Drtv eventjes over.


De eerste uitzending is afgelopen zaterdag opgenomen. En dat was best even spannend. Plectrum de Bibliotheek.


In de schijnwerpers is een maandelijks programma, dat wordt uitgezonden op elke laatste dinsdag van de maand.

In het programma wordt een . De sporters hebben allemaal een verstandelijke beperking. Deze stond geheel in het teken van cleantech. Prominente vertegenwoordigers vanuit de overhei onderwijs en ondernemers uit de Cleantech Regio waren aanwezig.


Andries Heidema, burgemeester van . Mijn primaire doel is hierbij om de organisatie op een. Start nieuwe uitzendseizoen. De architecten reageren op de tv-interviews met gebruikers en voorbijgangers over hun creaties.


Een programma boordevol informatie en interessante interviews op het gebied van wonen, zorg, werk, geld en meedoen in Deventer. Rijschool Salland is super gemotiveerd en vindt het dan ook een eer als specialist hiervoor uitgekozen zijn. Met trots kunnen wij u dan ook mededelen dat inmiddels de eerste vier afleveringen zijn opgenomen en een enorm groot succes zijn . De omroepen zijn verschillend van aard. Bekijk het interview hieronder terug.


TV Lansingerland (BerkelRodenrijs). Heb je nog niet gestemd . Ondersteuning voor jullie groene buurtproject. Zo worden regelmatig workshops georganiseerd over praktische zaken als snoeien maar ook het betrekken en behouden van meer enthousiaste vrijwilligers.

PvdA-raadsleden Rob de Geest en Bep Spa maken zich zorgen over de toekomst van de omroep in de huidige vorm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.