donderdag 26 november 2015

Zandbak beton

Ons standaard assortiment zandbakken bestaat uit betonnen zandbakken. De zandbakken zijn leverbaar in een ronde, een vierkante en een rechthoekige uitvoering. Omdat de zandbakken worden opgebouwd uit betonelementen hebben ze een flexibele maatvoering.


Om de zandbak schoon en hygiënisch te houden . Met Kidpit Boll zijn de mooiste ronde zandbakken te maken.

De kindvriendelijke, stabiele, betonnen cirkelelementen zijn in twee diameters verkrijgbaar. Overstekende randen en afgeronde hoeken maken Kidpit Boll tot een veilige speelomgeving voor kinderen van alle leeftijden. Zelfverdichtend beton Glad betonnen uiterlijk, grijs of gekleurd en in nagenoeg elke vorm te storten.


Schoolplein Prinses Amaliaschool. Vind beton elementen op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Waarom onze kunststof palisadepaaltjes een betere keuze zijn dan houten én betonnen boorden?


De paaltjes absorberen geen vocht en zijn 1 rotvrij, ook in heel vochtige omgevingen.

Ze zijn veiliger dan hout of beton , want de bovenkant is altijd afgeschuind en kunststof kan niet splinteren of afbrokkelen. Aan het materiaal voor de aanleg van een zandbak worden de volgende eisen gesteld: duurzaam, hygiënisch, kindvriendelijk en milieuvriendelijk. De voorkeur gaat uit naar het gebruik van (recyclede) kunststof elementen die aan al deze eisen voldoen. Een andere mogelijkheid is betonnen elementen. Er zijn in de nabije omgeving ook enkele andere grote speelplekken: een schoolplein, een veldje waar gevoetbald kan worden en een plantsoen met zandbak , twee glijbaantjes en een klimtoren met schommel.


In veel achtertuinen is een schommel of zandbak aangebracht. In onze speurtocht naar ruime aantrekkelijke . This Pin was discovered by jessica doms. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Momenteel hebben we een vijver in de tuin en hiervan zou ik een zandbak willen maken.


De vijver is volledig in beton gegoten. Hoe kan ik nu voorkomen dat er geen water in de zandbak blijft staan? Ik zou later de vijver wel terug willen gebruiken als de kindjes niet meer in de zandbak spelen. Ik besloot verder om een betonvloer te gieten. De betonmolen staat er anders toch maar te staan, nietwaar?


Ik koos dadelijk ook maar voor gewapend beton.

Kan het nog voor zwaardere toepassing dienen mocht P de zandbak ontgroeid zijn. Beton heeft het voordeel dat het zeer duurzaam is en dat je er allerlei vormen mee kan maken. Het heeft dus een aantal creatieve mogelijkheden voor het vormen van allerlei figuren. Tevens is een betonnen zandbakrand gegarandeerd vandalismebestendig, een argument dat in stadsparken en wijken erg belangrijk is.


Ronde betonnen zandbak tiel. Zandbak gemonteerd incl. De Pebble zandbak wordt samengesteld uit rechte elementen en bochten. Bocht element (l x h): 2x 9mm . Of vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op!


BESTEL GRATIS HET INSPIRERENDE BETONBOEK! Rechthoekige betonnen bloembakken .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.