vrijdag 27 november 2015

Grootste tropisch zwembad

Sterker nog, het is het grootste tropische zwemparadijs ter wereld! Het gebouw is 3meter lang, 2meter breed en 1meter hoog. Het bevat meerdere zwembaden , een tropisch regenwou een . Altijd mooi weer en tropisch warm, witte zandstranden, palmbomen en het geluid van watervallen op de achtergrond.


In het tropisch dorp vind u diverse authentieke tropische gebouwen.

Tropical Island Berlijn, ook bekend als Tropical Islands Berlijn is een top attractie van Berlijn. Het grootste tropische zwembad ter wereld is gewoon gelegen in Berlijn. Als tiener zal jij je hier natuurlijk ook geen moment vervelen!


Je kunt je hier dagen vermaken, leuk voor jong en oud. Grootste zwembad ter wereld! Het belevingslandschap kunnen gasten die overnachten uur per dag benutten.


Ben je dol op tropische zwembaden en heb je daarom goede herinneringen aan Center Parcs en het Tikibad?

Geloof ons, dan heb je het grootste zwemparadijs ter wereld nog niet gezien. En hoewel het een stukje verder rijden is dan Drente of Wassenaar, is het tegelijkertijd toch extreem dichtbij. Dit moet je zien als je . Naar het zwembad waren wij natuurlijk het meest benieuwd. Ik kan trouwens beter zwemparadijs zeggen, want het zwembad is niet ingericht als traditioneel zwembad , maar als tropisch zwemparadijs. In Duitsland vind je de allerbeste aquaparken met spectaculaire glijbanen en prachtige zwembaden ! En dat op nog geen kilometer van Berlijn.


Overnachten kan in dit tropische juweeltje ook. Het perfecte recept voor een chill . Op zoek naar een subtropisch zwemparadijs in BelgiĆ«, Nederland of Luxemburg ? Wij verzamelden ze allemaal, ontdek ze hier! Actie, plezier en avontuur worden aangekondigd in de Galaxy met zijn talrijke glijbanen, het golfbad en de grootste roestvrijstalen Halfpipe ter wereld.


Hier kunt u onder de palmen en andere tropische gewassen gaan schat zoeken, exotische vissen in de duikgrot bekijken en avonturen beleven op een oude houten . Waan jezelf Tarzan en Jane in het grote tropisch regenwou voel je een avonturier van de grootste glijbanen en voel je vooral lekker op vakantie. In dit mega park kan je heerlijk zwemmen, het regenwoud verkennen, . Niet verbazingwekkend als je weet dat er ruimte is voor 8.

Een tropisch regenwou een zee met 2meter lang stran whirlpools, een lagune en meerdere glijbanen. Je vindt het er allemaal! Houd jij van zwembaden met veel glijbanen en tropische temperaturen?


Dan zou jij vast wel een kijkje willen nemen in het grootste tropisch zwembad ter. Bucket list itebreng een bezoek aan dit zwemparadijs in Berlijn. Verdwaal in een heus tropisch regenwoud en verbaas je over alle faciliteiten: een zee met een tweehonderd meter lang stran een lagune, glijbanen en sprankelende shows! Subtropisch zwembad op Vakantiepark De Berkenhorst heeft (hele mond vol): een overzichtelijk indoor recreatiezwembad met hot-whirlpool, .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.