woensdag 25 november 2015

Zwembad houtzagerij openingstijden

In zwembad de Houtzagerij kunt u vrij zwemmen en meedoen aan zwemactiviteiten. Bekijk de tijden per activiteit. Bent u benieuwd hoe het . Zwembad De Houtzagerij is onderdeel van het sport- en recreatiecentrum.


Naast het zwembad is er nog een sporthal.

Het zwembad heeft een diep, ondiep en peuterbad. Vrij zwemmen is voor iedereen. Gezellig zwemmen met familie, vrienden of vriendinnen in het zwembad.


Ga samen spelen in het water, of gewoon lekker ontspannen aan de kant en beleef een leuke tijd! Openingstijden zwembad de Houtzagerij. Hier kan recreatief gezwommen worden maar.


Tijdens de voorjaarsvakantie van zondag februari tot en met zaterdag maart is zwembad de Houtzagerij geopend voor vrij zwemmen. Klik hier voor de openingstijden.

Ga jij voor je A, B of C ? Redactionele gegevens laatst gecontroleerd op. De gegeven informatie is vrijblijvend en onder voorbehoud. Voor u op pad gaat: controleer altijd de openingstijden bij de aanbieder.


Zwembad de Houtzagerij Zwembad de Houtzagerij in Den Haag heeft drie baden, waarvan twee met jetstreams. Kijk voor de actuele openingstijden op denhaag. Tip: Het meest complete overzicht van zwembaden in en rond Den Haag vind je in onze categorie Eropuit!


Zie website voor actuele openingstijden. Bijvoorbeeld: hoe is de toegankelijkheid voor mindervaliden? De activiteiten, openingstijden en tarieven kunnen per zwembad verschillen.


Maandag Gesloten Dinsdag Gesloten Woensdag 13. De openingstijden verschillen per . Aangepaste openingstijden zwembad de Houtzagerij. Op en november zijn er aangepaste tijden voor het vrij zwemmen in zwembad de Houtzagerij.


Dit is vanwege het diplomazwemmen. Bron en lees verder: denhaag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.