dinsdag 24 november 2015

Slanghaspel vloerverwarming

Deze buizenhaspel is gemaakt van staal en is uitgevoerd met een sterke kogellager. Standaard haspel voor kunststof buizen. De haspel is geschikt voor verschillende rollen buizen, omdat de staanders van de binnenkern instelbaar zijn.


Met een uitgebreid assortiment producten voor watergedragen vloerverwarmingssystemen bestelt u bij ons uw vloerverwarming materialen online. Vandaag bestel volgende werkdag in huis! Koop en Verkoop alles voor je Doe-het-zelf en Verbouw klussen op Marktplaats.

Verder is de haspel geschikt voor vrijwel alle gangbare rollen buizen, omdat de staanders van de binnenkern handmatig verstelbaar zijn. Deze haspel is zeer robuust en heeft een lange levensduur. We tonen hoe eenvoudig het is om zelf je vloerverwarming te leggen volgens het meegeleverde. Vergelijk klus artikelen van de beste merken, o. Kabel Haspel variotherm om makkelijk de wand en vloer verwarming leidingen af te rollen.


De huurprijs is voor week. Dit gaat pas in als de haspel aan huis is afgeleverd. Wees de eerste om dit product te waarderen.

Beschikbaarheid: In voorraad. Belasting: € 36Incl. Hoeveelheid: Aan mandje toevoegen. Merk: Type: Mobiele haspel. Afmeting: Conditie: Gebruikt Opmerking: De geladen haspel is gemakkelijk te verplaatsen.


Het vereenvoudigd en ontlast. Voorgemonteerde slanghaspel voor maximaal meter (1mm) slang. Vloerverwarming slanghaspel. Uitgerust met meter slang, alle benodgide aansluitstukken en een tuinspuit. Op de verdieping: overloop, ruime slaapkamers, badkamer met ligba douche, 2e toilet en voorzien van vloerverwarming.


De schuur is voorzien van: - Elektrische overheaddeuren met een aparte loopdeur - Geïsoleerd glas - Toilet - Werkplaats met verwarming - Slanghaspel - Schrobput - 1m² Parkeerterrein . Daarnaast is de haspel geschikt voor verschillende … € 100. Niet alleen statische artikelnummers maar ook de bijbehorende informatie over de belangrijkste componenten en onderdelen voor uw systeem kunt u hier vinden. Onmisbaar indien u zelf vloerverwarming gaat monteren. Onze prijscatalogus is . Het gaat hier om een goe gebruikt exemplaar.


Wanneer u klaar bent met de klus kunt u dit naar ons retour sturen en dan krijgt u tot van de aanschafprijs terug gestort op uw rekening. Wilt u een nieuw exemplaar om te houden dan kunt u dit artikel verwijderen .

ARPO BV verzorgt import, export, verkoop en service van machines en materiaal op het gebied van reiniging, gewasbescherming en beregening. Het afzetgebied bestaat uit de land- en tuinbouw, industrie en professionele gebruikers. Vind en download BIM-bestanden van alle grote Europese MEP-fabrikanten. De content kan direct in uw Revit- of CAD-software gebruikt worden. Koppeling heb ik dit jaar eens vervangen en spuitkop ook.


De rest blijft er als nieuw uitzien. Het enige is de behuizing van de haspel die van donkergroen naar lichtgroen is gegaan . Boels Verhuur is de grootse verhuurder van machines en gereedschappen in de BeNeLux. Oppervlaktebehandeling materiaal frame, Poedercoating. Materiaal, Staal, gelakt.


Voor inwendige diameter slang, mm. Draadaansluiting inlaat, Buitendraad conisch (NPT).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.