vrijdag 20 november 2015

Zwemmen vlijmen

Burgemeester Zwaansweg 4. U kunt Die Heygrave van maandag tot en met vrijdag van 09. In het weekend is Die Heygrave van 09. Hier vindt u alle informatie over zwemles.


Het zwembad in Vlijmen is ook de zwemschool voor inwoners uit Den Bosch, Rosmalen, Helvoirt, Cromvoirt en Vught.

In minder dan minuten parkeert u uw auto gratis voor de deur. Lekker spetteren en spatteren in het zwembad Die Heygrave in Vlijmen. Zwembad Die Heygrave Vlijmen , Vlijmen.


Werken aan de conditie en gezondheid of om heerlijk te. Welkom bij zwemvereniging AquAmigos. Heeft u altijd al willen zwemmen : leren voor diploma A, B en C, recreatief, sportief of prestatiegericht? Werk op een gezonde en leuke manier aan je conditie tijdens het banenzwemmen bij Sportiom!


Heb je begeleiding nodig?

Kies dan voor Banenzwemmen Extra. Uit onderzoek door Heusden bleek dat de tarieven bij Die Heygrave lager zijn dan bij zwembaden in onder meer Den Bosch, Tilburg en Waalwijk. Aangezien de prijzen in Vlijmen gebaseerd zijn op de tarieven in de omliggende gemeenten , ligt het volgens burgemeester en wethouders van Heusden voor . Heusden wil meer ouderen in zwembad Die Heygrave Vlijmen. Zowel voor kinderen, 50-plussers, aquasporters en zwangeren zijn er aparte. Gehandicaptenparkeerplaats(en) Rolstoeltoegankelijk Rolstoeldoorgankelijk Aangepast sanitair, aangepast toilet.


ABC Diploma zwemmen regio Brabant Alle deelnemers krijgen per e-mail een persoonlijke uitnodiging met meer informatie. De meest volledige site met ruim 66. Vindt u het ook zo mooi filmpje? Laat dan een leuke reactie achter. Openingstijden: Woensdag december: 17:uur - 20:uur.


Donderdag december: 17:uur - 20:uur. Vrijdag december: 17:uur - 20:uur. Zaterdag december: 17:uur - 20:uur. Kosten deelname: € 50.


De Zwem4daagse Vlijmen wordt georganiseerd voor alle inwoners van de gemeente Heusden met minimaal zwemdiploma A (en voldoende zwemvaardig).

Naast het zwemmen worden er ook .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.