maandag 30 november 2015

Zwembad de meerval wijchen

Je kinderfeestje vier je natuurlijk in De Meerval. En wat dacht je van het discozwemmen, de Junior Club en Aqua Dance Kids? Banen zwemmen in de korte schoolvakanties.


In de korte schoolvakanties kunt u komen banen zwemmen op: dinsdag 07. Op zondagmorgen wordt u de .

Happy Hours in De Meerval voor het speciale tarief van € voor alle leeftijden. Ben jij leerling op een middelbare school? Zwemmen is niet alleen leuk om te doen maar ook goed voor je gezondheid. De Meerval is een mooi en kindvriendelijk zwemparadijs met allerlei leuke en uitdagende attracties. Houdt u van baantjes trekken in het wedstrijdbad?


En wilt u niet gestoord worden door matten, springende kinderen en een hoop lawaai? Dan is het banen zwemmen echt iets voor u! Het banen zwemmen vindt plaats in het meter lange wedstrijdbad.

Werk aan uw conditie en trek uw . Recreatief zwemmen, lekker dollen dat kan zowel voor jong als ou Voor een ieder zijn er diverse activiteiten en het water is beslist niet koud. Voor de baby of peuter is er het peuterbad met glijbaantjes en fonteintjes, Een gezellig paradijsje voor zowel de ouders als voor alle kleintjes. De jeugd leeft zich uit in de . Compleet Zwem ABC-pakket met diplomagarantie!


Dit is een complete Zwem ABC-opleiding incl. Easy Swim pakje voor een zeer scherpe prijs! Read tips and reviews from 1visitors about zwemles and zwemmen. Wat een zeldzaam klantONvriendelijk personeel.


Ook zin in een knalfeestje? Op zaterdag september is er weer een Playback Je Gek Discoavon swingende muziek, discolampen, lollige spelletjes, knotsgekke badmeesters en een relaxte sfeer, kortom, even lekker losgaan? Vanaf zondag september is er voortaan op de zondagochtend in het wedstrijdbad tussen 10.


Tijdens dit tijdstip zullen alle zes banen met lijnen beschikbaar zijn en kan iedere . Reviews of Zwembadmeerval Nadat ons zoontje in Nijmegen tijdens de 3e zwemles werd losgelaten en naar de bodem zakte was hij d. Diverse gezonde sportieve activiteiten. Wijchen Beweegt in zwembad De Meerval.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.