woensdag 25 november 2015

Basisschool de haven doetinchem

Wilt u meer informatie over onze school , heeft u vragen of wilt u uw kind aanmelden? Alle kinderen zijn welkom en . CBS De Haven is een basisschool met een christelijke grondslag. CBS de Haven , Doetinchem (gemeente).


De gegevens zijn afkomstig van DUO, de Inspectie en de school. Basisschool de Haven , gewoon een goede school in.

Waar nodig geeft de school een toelichting bij de cijfers en feiten. Zo biedt dit SchoolVenster u betrouwbare en genuanceerde informatie over de schoolprestaties. Dat is , minder dan het landelijk gemiddelde van 1. Er vindt in principe voor de periode van één jaar geen verder toezicht plaats. Wij hebben geen aanwijzingen dat er belangrijke tekortkomingen zijn in de kwaliteit van het onderwijs.


Nederland Nederland Gelderland Gelderland Gemeente Doetinchem Gemeente Doetinchem Plaats Doetinchem Plaats Doetinchem Anderz Doetinchem Anderz Doetinchem Nijman Ijzevoorde Doetinchem Nijman Ijzevoorde Doetinchem De Plattenburg Doetinchem De Plattenburg Doetinchem De Haven Doetinchem De . Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Deze website gebruikt cookies. Er is geen informatie beschikbaar voor deze pagina.

Adres, Dominee van Dijkweg 49. Hierop werd besloten het gebouw te slopen en aan de oostzijde van de Ruimzichtlaan een nieuwe school te bouwen. Het ontwerp diende een traditionele vorm te krijgen, . Onderwijsgebie Zuidelijke Achterhoek. Niet alleen voor onze studenten, maar ook voor de basisscholen in de regio. Daarom vinden wij het belangrijk om samen te werken met scholen in de Achterhoek, de Liemers en daarbuiten.


Een goede relatie met Iselinge Hogeschool kan ook voor scholen veel voordelen opleveren. Samen leiden we studenten op voor te . Wordt bestuurd door: Stg. Scholengroep GelderVeste, voor christelijk basisonderw. From Station Doetinchem 2min. Nieuwbouw basisschool De Haven.


Een onderdeel daarvan betrof de aankoop van een deel van het. Type: architectuur, interieur, basisschool , kinderopvang. BVO Status: gerealiseerd. De christelijke basisschool (CBS) de Haven aan de Dominee van Dijkweg te Doetinchem is ontstaan uit een fusie van een aantal christelijke basisscholen , o. Dijkschool van de vereniging voor .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.