donderdag 29 juni 2017

Afzwemmen b

Vaardigheden Bij het behalen van het Nationaal Zwemdiploma B laat je kind zien dat hij of zij: zich met kleren aan, na een onverwachte val in het water, boven water kan oriënteren met watertrappen, een langere afstand kan zwemmen met één of meer van . Video verslag van het afzwemmen voor het zwemdiploma B. Maarten, Melvin, Nancy, Eliza en Herwin. De meeste kinderen halen dus de volgende afzwemdag hun B. Gemiddeld is het lesuren zei je, dus maanden is dan toch niet zo gek? Ik denk dat het er mee te maken heeft dat het een klein zwembad betreft, met zwemgroepen .

Zakken er wel eens kinderen bij het afzwemmen ? B : dochter redt het gat maar niet! Ergens anders afzwemmen ? Als het proefzwemmen goed gaat, mag uw kind echt afzwemmen. Hiervoor ontvangt uw kind wederom een formulier van de badmeester(juf), waarop alle. Bekijk hier de afzwemdata voor het afzwemmen in zwembad De Slag, zwembad Zaangolf en zwembad De Watering. Elke weken wordt er afgezwommen voor het A-, B - en C- examen.


Om te kunnen deelnemen aan het examen wordt uw kind tijdens de les getest.

Legt uw kind met goed gevolg deze test af, dan kan het worden aangemeld voor het examen. Uw kind krijgt dan een formulier mee. Dit formulier invullen en . Zaterdag januari, 12. Donderdag januari, Diploma B , 18. Het afzwemmen is van 18.


Wij verzoeken u vriendelijk om een kwartier voor aanvang aanwezig te zijn. Vergeet ook de kleding en plastic tas niet voor het onderdeel “gekleed zwemmen”. Kijk hier voor de eisen voor het gekleed zwemmen. Vandaag kan er worden afgezwommen voor het B -diploma. De kinderen worden tijdens de lessen getest door de eigen zweminstructeur en de dagcoördinator.


Sportcomplex Hoornse Vaart. Als de kinderen aan alle eisen van het B -diploma voldoen, krijgen ze de uitnodiging voor het afzwemmen mee. Proef zwemmen A, Diploma zwemmen B. Bij Zin in Zwemmen wordt er maandelijks afgezwommen.


Dit betekent dat uw kind niet onnodig lang hoeft te wachten tot een volgende afzwemdatum en afzwemt op het moment dat hij of zij er klaar voor is! In onderstaande tabel ziet u de komende afwemdata.

Wij hebben bijna wekelijks afzwemmen op woensdagmiddag om 17:00. Zo hoeft uw zoon of dochter niet langer door te zwemmen dan nodig is. Uiteraard zijn familie en vrienden van harte welkom om aan te moedigen!


Bij De Koekoek wordt er keer per maanden afgezwommen. Dit gebeurt meestal op woensdag. Veilig en met veel plezier leren zwemmen.


Door middel van het proef afzwemmen wordt beoordeeld of uw kind daadwerkelijk al klaar . Veel succes en plezier vanaovond.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.