vrijdag 23 juni 2017

Ggd ongedierte

Bij het adviespunt kunt u: informatie en advies krijgen over alle diersoorten die hinder kunnen geven. Openingstijden adviespunt. Het adviespunt is geopend van 7. Adres: Nieuwe Achtergracht . Wat te doen bij overlast door ongedierte ? Informeer eerst bij uw gemeente of woningcorporatie.

Sommige gemeenten in de regio Haaglanden bieden ongediertebestrijding aan. Voor een gecertificeerd bedrijf om een dierplaag te bestrijden . In en rond huis kunt u last hebben van klein ongedierte. De GGD doet zelf geen onderzoek. Wel kunt u bij ons terecht met vragen over hinderlijke dieren.


Voor algemene informatie over gezondheidsklachten door ongedierte kun je bij ons terecht bij ons team Medische Milieukunde. Als u inwoner bent van de gemeente Amsterdam, dan kunt u onze bestrijdingsdienst bellen voor ongediertebestrijding zoals muizenbestrijding, wespenbestrijding, mierenbestrijding of rattenbestrijding. Een wespennest verwijderen geschiedt na het bestrijden van de wespen.

Een dierplaag in en rondom huis kan tot veel ergernis leiden. Sommige dieren kunnen ook gevaarlijk zijn voor de gezondheid van de mens. Voor informatie over de diverse dierplagen en de bestrijding ervan kunt u terecht op de website van GGD Amsterdam. GGD Zaanstreek-Waterland heeft geen afdeling . Kan de GGD ongedierte bestrijden?


Hebt u vragen over de bestrijding ongedierte zoals wespen, kakkerlakken, ratten, eikenprocessierups, enz. Neem dan contact op met uw gemeente. De letters GGD staan voor Gemeentelijke Gezondheidsdienst. Neem contact op met de GGD , Milieu en gezondheid. Hoe komt u van ongedierte af?


Heb je vragen over de bestrijding van . U kunt bij uw gemeente informeren of zij ongedierte bestrijden. U kunt ook contact opnemen met een bedrijf dat hierin gespecialiseerd is. Wilt u weten wat u hieraan kunt doen?


Zachte winters vergroten de overlevingskansen van het ongedierte. Heeft u last van ongedierte ? We zijn de grootse GGD van Nederland. Je hebt kennis van en ervaring met buurtgericht werken, samenwerking met.

Toon alle vacatures voor BlueTrail - Vacatures in Amsterdam . Het is belangrijk om zeker te weten dat het om bedwantsen gaat voordat tot bestrijding wordt overgegaan. U moet absoluut niets verzetten of verwijderen uit de ruimte voordat die is behandeld. Als u denkt bedwantsen in huis te hebben, neem dan contact met de afdeling .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.