dinsdag 27 juni 2017

Zwembad oldekerk

Aangename watertemperatuur ◾ Geen chloordampen in het bad ◾ Gezellig sportcafé met terras ◾ Ruime mogelijkheden voor meerdere takken van sport ◾ Sauna. Zwemlessen in Eekeburen. Dat geldt eveneens voor de door Sportcentrum Eekeburen gewaarborgde hoge kwaliteit van de aangeboden lessen.


Bij ons wordt uw kind opgeleid voor het A - B - C diploma volgens de eisen van het . Naast een zwembad ekeburen vind je ook zwembad , pretpark.

De meest volledige site met ruim 66. Het zwembad maakt deel uit van Sportcentrum Eekeburen. Oldekerk (Gronings: Ollekèrk) is een dorp in de gemeente Grootegast, gelegen in het Westerkwartier in de provincie Groningen in Nederland.


BB Systems heeft aan zwembad Eekeburen een nieuwe geluidsinstallatie geleverd. Hierbij is rekening gehouden met hygiëne,veiligheid en huidige normeringen. Voor deze plek hebben wij geen informatie beschikbaar.


Bent u eigenaar van deze plek?

Neem dan contact met ons op. Er zijn geen komende evenementen. Wandelrondje, oneven weken in Doezum, even weken in Oldekerk. Honden mogen mee, indien aangelijnd. Start bij de parkeerplaats bij het zwembad Eekeburen in Oldekerk.


Oldekerk - gezonde voeding - de site voor het verbeteren van uw gezondheid. Zo lang is Diny ook al werkzaam bij het zwembad. Eerst vrijwillig, later in vaste dienst. Diny is geworden en voor haar is het – nu jaar later – tijd om afscheid te nemen van het zwembad. Dat Diny gemist gaat worden, bleek wel tijdens . Organisatie:IVN Grootegast e. Adres:Eekebuursterweg Oldekerk.


WANDELRONDJE met IVN Grootegast e. Zaterdag maart zal een deel van het zwembad kleuren door deelnemers van de workshop Zeemeermin zwemmen. Veel kinderen, vooral meisjes,. Ga lekker baantjes trekken of vrij zwemmen bij een zwembad in Oldekerk !

Bekijk hier een overzicht van alle zwembaden uit Oldekerk op een rij. Het huis staat in een kindvriendelijke woonwijk met speelveld voor de deur. Klik voor het overzicht.


Oldekerk is gelegen in het Westerkwartier op autominuten van Drachten en Groningen. Vakantiehuisjes Oldekerk huren? Hier vind je landelijke vakantiehuizen in of nabij Oldekerk , Groningen. Alle vakantiehuisjes in Oldekerk op Natuurhuisje. Deze vereniging organiseert tijdens zomeravonden regelmatig fietstochten door het karakteristieke landschap met houtwallen, waar een rijk vogelleven voorkomt.


In de omgeving van Oldekerk zijn diverse campings te vinden, daarnaast beschikt Oldekerk over een overdekt zwembad waar ook zwemlessen gevolgd kunnen . Daarna melden ze zich aan als lid van de club. ZENO is een recreatieve club, d. De naam komt van het zwembad waarin we zwemmen. Het is een overdekt zwembad met heerlijk water.


De gemeente Grootegast heeft een bedrag van € 65. Daarvan profiteren de bezoekers van het overdekte zwembad Eekeburen, de sporthal, de voetbalvelden, de tennisbanen en De .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.