donderdag 29 juni 2017

Boxtel zwemmen

Locatiemanager: Cees Dircken . NLG exploiteert momenteel zeventien zwem -, fitness- en wellness-centra in heel Nederland. Met de komst van de fitnessruimte in Boxtel trekt het bedrijf haar aanbod in alle vestigingen gelijk. Neem een kijkje op onze horeca pagina en laat u verrassen door de vele mogelijkheden.


NLG het Dommelbad is een ruim opgezet zwembad waar zowel de jeugd als de volwassene zich kunnen vermaken.

Recreatiepark De Langspier is een fraai in het groen gelegen park met een natuurzwembad tussen de Brabantse plaatsjes Boxtel en Esch. Helder water, afgebakende zwemgedeeltes, een uitgestrekt zandstrand . In een waterland is zwemmen een noodzaak, leer zwemmend redden bij Reddingsbrigade Boxtel. Download het inschrijfformulier hier: leesmeer . Geniet bij Recreatieplas De Langspier van het heldere zwemwater, mooie zandstrand en de groene ligweiden.


De recreatieplas is ook ideaal voor groepsuitstapjes. Foto Roosendaal: openluchtzwembad De Stok: drukte in het ondiepe bad. Foto, Roosendaal (NBr.), Stok, De (Roosendaal)West-Brabants Archief.

ZPC Woerden, Midwest, 5. Zwemlust-den Hommel, Midwest, 5. De Bevelanders, Zui 5. De Swimstream zwemmachine laat water stromen. Hierdoor kan men zwemmen in zeer kleine zwembaden. De zwemmachine is uitermate geschikt voor privé zwembaden. Spelen in de vrije natuur of het bezoeken van het Oertijdmuseum. Manager Lodewijk is razend enthousiast over het zwembad dat in opdracht van de gemeente Boxtel is gebouwd en door de ConeGroup geëxploiteerd zal worden.


Misschien klinkt het gek als ik het zelf zeg, maar ik vind dat Boxtel straks in een juweeltje mag gaan zwemmen. Hier is iets heel bijzonders . Wil jij lekker actief bezig zijn in het water? Kom dan zwemmen bij Het Dommelbad in Boxtel ! Nieuw Vossemeer, Roosendaal.


Geocaching is a treasure hunting game where you use a GPS to hide and seek containers with other participants in the activity. Vrijdag dec gewoon training. Zaterdag dec gewoon zwemles en vaardigheid.

Alle zwembanden en recreatie plassen in Liempde. Zwembad Het Dommelbad Boxtel gebruikt duurzame energie, passieve zonne- energie en o.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.