maandag 26 juni 2017

Zonnestudio drenthe

Sundays zonnestudio Drenthe op Telefoonboek. Naast een sundays zonnestudio vind je ook sauna, kapper, sportschool, zonnebank. Goedkope zonnebank aanbieding, deskundig advies, veilig zonnen, lage prijs zie tabblad tarieven, deodorant, bio. Zonnestudio in Provincie Drenthe.


Wil jij het hele jaar genieten van een gezonde bruine teint en ook nog eens veilig en verantwoord bruin worden? Wij geven professioneel zonadvies voor ieder huidtype, hebben Ergoline zonnebanken en zorgen bij ieder .

In hartje Emmen kunt u terecht voor zonnebank, infrarood sauna, powerbruiner, spraytanning, nagelstylist en een lekkere massage. Verwend bij Sunsetbeauty! Van harte welkom op de website van Bewegings- en zonnestudio Zuidwolde. Via deze website laten wij u kennis maken met ons en kunt u verschillende informatie vinden over onze service. Goed bereikbaar vanuit heel Emmen maar ook vanuit Nieuw Amsterdam en Klazienaveen.


Marga, Sonnenstudio Profi Sun, Broekhuis, Sonnenstudio Profi Sun. Kapsalon, kidssalon, schoonheidssalon, pedicure en schoonheidssalon met terras! Selfservice studio voor jong en oud We hebben nu ook een turbo zonnebank met.


Gastvrijheid en goede voorlichting over veilig zonnen staat centraal, net als een een absoluut hygiënische omgeving.

Wij werken duurzaam met stroom opgewekt door de zon en streven naar gebruik van natuurlijke en biologische producten. Zon en Beautysalon Anneke, oftewel zonnestudio Assen is te vinden in het Peelerpark. Kijk op onze website voor fotos en meer informatie. Big Sun Emmen is dé zonnestudio met de meeste nieuwe zonnebanken in Drenthe ! U bent van harte welkom in onze zonnestudio , waar onze professionele opgeleide medewerkers u graag verwelkomen met een gratis drankje en goed advies! De meest volledige site met ruim 66.


Elk jaar vindt op de eerste zaterdag van november de Open Bedrijvendag Drenthe plaats. Voldoende daglicht is belangrijk voor je gezondheid. Kom je te weinig buiten dan is het heerlijk om dit aan te vullen met een keertje op de zonnebank.


De enige SVZ erkende zonnestudio van Drenthe , goed bereikbaar via de rondweg, afslag Nieuw Amsterdamse straat. Ons kenmerk: Goede voorlichting en een gastvrije . De zonnestudio bevindt zich in de woonwijk De Rietlanden en is ook per fiets of auto gemakkelijk bereikbaar via de Nieuw Amsterdamse straat, afslag Snippenveld. Ontstressen, dat is waar we hier heel goed in zijn.


En die kunst geven we graag door. Ben je toe aan een rustgevende massage, of wil je een fijne gezichtsbehandeling? Hunebedden (dolmen), the Netherlands. Off the we have in the Netherlands, are located in the province Drenthe. Find this Pin and more on Inspiration for WIP by JenoMarz.


Gevonden gegevens ZONNESTUDIO EN NAILSALON ANNEKE - bedrijfsdatabase Nederland in Drenthe.

Zoek adres ZONNESTUDIO EN NAILSALON ANNEKE, e-mail, site, reageer, telefoon ZONNESTUDIO EN NAILSALON ANNEKE, vacature en vacatures, contacteer financieringsgegevens ZONNESTUDIO EN . Mijn naam is Renate Donker en ik ben pedicure en schoonheidsspecialiste en bezit een zonnestudio. Ik werk volgens de HAM code (Hygiëne, Arbo en Milieu). Ik zal mijn kennis altijd blijven uitbreiden om u van allerlei diensten te kunnen blijven voorzien. U kunt online een reservering .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.