vrijdag 23 juni 2017

Hoekbank met eiland

Model te bekijken in, Utrecht en Zoeterwoude. Info, Poten: Metaal (zwart). Voorraadstatus, Geen voorraa leverbaar op bestelling. Extra info, Opstelling (voorstaand): zits incl.


Omschrijving, Hoekbank (voorstaand). Tijdloze hoekbank , landelijke hoekbank , bank met koudschuim.

Koop of Verkoop eiland op Marktplaats. Hoekbank Brio van het merk Senz wordt standaard geleverd met verstelbare hoofdsteunen en is verkrijgbaar in diverse materialen, kleuren en afmetingen. Bij dit model is uitsluitend in het 2-zits model een relaxsysteem optioneel. In onze winkel is de keuze.


Loungebank Viborg I van het merk Germany Comfort is verkrijgbaar in diverse materialen, kleuren en afmetingen. Bij deze bank is het mogelijk om te kiezen uit verschillende kleuren houten poten. Bankstel Viborg is een bank die met zijn strakke en eenvoudig.


Van een compacte hoek met een prachtig eiland tot mega grote hoekbank.

Door de diverse elementen te combineren bepaalt u zelf de grootte van uw leefhoek. Bovendien heeft u de keus uit soorten hoekelementen. Deze hoekbank is uitgevoerd in een zits plus hoek-zits eiland links in stof Rover kleur Olive. De bank wordt geleverd met zwart metalen poot. De levertijd is weken.


Profijt Meubel Hoekbanken : Royale U-hoekopstelling, geheel naar wens samen te stellen. Verkrijgbaar in vele stofsoorten en kleuren. Laagste prijsgarantie Francoli . LET OP, DIT IS SLECHTS EEN DEEL van onze collectie HOEKBANKEN , LOUNGEBANKEN, U-BANKEN. Voor een volledig overzicht nodigen wij u graag uit in één van onze Megashowrooms.


De mogelijkheden voor onze bankstellen zijn eindeloos, we hebben een uitgebreide collectie bankstellen. Afmetingen, (hxbxd) 087x264x211 . Ook loungebank, hoekbank en hocker mogelijk. In deze luxe hoekbank is het heerlijk wegdromen na een drukke dag, even ontspannen en genieten van het heerlijke zitcomfort.


Een zitcomfort dat u geheel naar wens kunt afstemmen wantwij bieden u maar liefst verschillende mogelijkheden. Kortom een uitgebreide keuze voor een op en . Waanzinnig stoere hoekbank !

Deze bank ziet er niet alleen geweldig uit, maar zit ook heerlijk! De Frankfurt heeft een industriële, zwart metalen poot. De Rugby lederen bekleding heeft een mooie cognac kleur. Probeer deze prachtige . Topkwaliteit leren hoekbanken voor uw perfecte stijl.


Aspen hoekbank open eiland eco leer - Het Anker. Deze royale hoekbank is uitgevoerd in Inari antraciet stof Voorzien van losse rugkussens voor een subliem zitcomfort Extra lang eiland om heerlijk te loungen. Op zoek naar een hoekbank ? Bekijk hier de uitgebreide collectie hoekbanken van Montèl. Landelijke hoekbank Xavi met eiland in stof en leverbaar met losse wasbare hoezen of vast gestoffeerd.


Deze opvallende bank met hoek en eiland geeft je uitstekend zitcomfort. De pootjes zijn van chroom, hoog en statig! Er zijn vele kleur en stof mogelijkheden.


Er is ook een fauteuil verkrijgbaar in dezelfde stoffen en kleuren als de bank. Heerlijke royale U hoek opstelling van de Urban sofa Merlin Casia bank , de bank op de foto is 224x357x1( eiland -H-5-OTS).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.