woensdag 28 juni 2017

Korting zwemmen

Hier vind je de beste, geldige kortingsacties voor Zwembad. Bekijk nu de actuele acties en profiteer direct van hoge kortingen ! Let op: betaal niet teveel voor zwembad het vennenbos kaartjes. Gratis tickets of veel korting op zwembad het vennenbos kaarten!


Wil jij ook met korting bij Center Parcs zwemmen in Aqua Mundo?

Met de Ouders van Nu Voordeelpas krijg je altijd korting ! Kijk voor de voorwaarden op Social Deal. Kom naar de Aqua Mundo van Center Parcs De Kempervennen: een avond vol waterpret met de wildwaterbaan, glijbanen en meer. Een aantal parken biedt combinatie arrangementen aan waardoor jij profiteert van aantrekkelijke kortingen. Dagarrangement op De Eemhof.


In het Market Restaurant kun jij onbeperkt genieten van een heerlijk drie . Korting op zwembadkaartje, korting op badenkaart. ANBO en Optisport zijn een driejarige samenwerking aangegaan om bewegen en gezondheid nog meer in de schijnwerpers .

Kijk met welke zwembaden we samenwerken. Omringpas houdt u graag in beweging. Kom uur vóór sluiting zwemmen tegen de voordeligste formule. Reserveer online en krijg € - korting per kaartje!


Een dagje zwemmen bij Center Parcs De Kempervennen is alles wat je van zwemmen verwacht. Aqua Mundo de Kempervennen is een subtropisch zwembad voor de hele familie. Er is een meter lange glijbaan, een heuse wildwaterbaan en een golfslagbad. Na het zwemmen kun je lekker ontspannen in de sauna.


Dit alles in een heerlijk warm en tropisch klimaat. Hier beleef je urenlange zwemfun in het golfslagba glijd je van spectaculaire waterglijbanen en beleef je een spannend avontuur in de wildwaterbaan. Er zijn overal passen om mensen in de Minima te steunen ook in Breda. In Breda hebben we de Breda pas.


Een pas wat vaak word gebruikt bij het zwemlessen. Waarom word het daar vaak voor gebruikt, omdat een bredapas een korting van 1euro per . Zin in een dagje waterplezier in subtropisch zwemparadijs De Bonte Wever? Bestel kaartjes met korting via DagjeWeg.

Informeer bij je werkgever naar de mogelijkheden. Zwemmen met personeelskorting korting. Als vaste bezoeker zwem je met de badenkaart met fikse korting. Als pashouder van Rivas krijgt u korting in het Caribabad in Gorinchem.


De korting geldt voor doelgroepactiviteiten (m.u.v. arrangementkaarten) en banenzwemmen. Verzekerden met een AV-GeZZin of AV-Totaal krijgen bovendien korting op ouder- en kindzwemmen en leszwemmen. Graag zou ik met mijn gezin een dagje gaan zwemmen in de Eemhof. Maar ik vind het zo duur. Voor volwassenen en kinderen ben ik ¤kwijt.


Een vakantie daar is geen optie, geen vrije dagen. Is er ergens een kortingsactie die ik zou kunnen sparen? Bij de wasmiddel of de pannenkoekenmix oid?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.