maandag 26 juni 2017

De tuinen van appeltern

Voor zowel kleine als grote groepen hebben we leuke arrangementen samengesteld. Geniet van een sfeervol samenzijn en een heerlijke dag uit. Voor de toegang tot ons park gelden verschillende tarieven. Tuinonderhoud in januari.


Lees wat je kunt doen om ook in januari van je tuin te kunnen genieten.

Het complex bestaat uit 2voorbeeldtuinen die deels zijn ontworpen door initiatiefnemer en hovenier Ben van . De 2voorbeeldtuinen met de laatste trends en ontwikkelingen op tuingebie de bloeiende borders en het grote plantenrijk bieden je veel inspiratie! Maak je ontspannen dagje compleet met bijvoorbeeld een heerlijke . Niet alleen bieden wij u interessante. Allemaal met een eigen stijl en uitstraling.


Naast een gezellig dagje uit kom je veel interessante informatie te weten over tuinieren, tuinaanleg en de actuele tuintrends. Het park is ongeveer hectare groot en er zijn inmiddels meer dan 2verschillende voorbeeldtuinen. Steeds worden weer nieuwe tuinen aangelegd en .

De tuin is dé plek om te genieten. Het hele gezin moet zich er thuis voelen en kunnen relaxen, eten, spelen of werken. Het bijna hectare grote tuinideeënpark . Ons park in Appeltern is momenteel ongeveer hectare groot.


Wij hebben meer dan 2verschillende voorbeeldtuinen die compleet zijn ingericht. Elke tuin is weer anders. Anders qua vorm, oppervlakte en inrichting.


Our garden information park has been laid out in a way that will give you inspiration and help you with your own garden. A walk through our 23-hectare park is an experience for all your senses. The quiet, the space and the nature ensure a great day out.


You will return home full of ideas and . Ontdek de tuinen van Appeltern. Meer dan 2verschillende tuinen. Wie nog niet naar huis wil kiest voor een hotel overnachting. Op zaterdag mei worden de tuinen officieel geopend!


Een dagje uit voor het hele gezin!

Het is het enige en grootste tuininspiratie- en tuinbelevingspark van Europa! Met een nieuwe webshop moet de omzet blijven. Een leuk cadeau om te geven. Join LinkedIn today for free. Let op: betaal niet teveel voor tuinen van appeltern kaartjes.


Gratis tickets of veel korting op tuinen van appeltern kaarten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.