vrijdag 23 juni 2017

Huisje met sauna en jacuzzi 2 personen

Een baan, huishouden , familie, en vele andere verplichtingen achtervolgen ons van dag-tot-dag en laten geen tijd voor de echt belangrijke dingen in het leven. Luxe vakantiesuite met eigen sauna , jacuzzi voor personen , houtkachel, massagebank en een groot balkon met ligstoelen met zicht op de tuin. Dit alles in jullie knusse vakantiehuisje in de Ardennen.


Beleef samen een romantisch weekendje weg en kies jullie favoriet. Tevens bevindt zich op de begane grond de luxe wellness badkamer voorzien van een regendouche met Sunshower, een whirlpool, een traditionele opgiet sauna en een wastafel. Uiteraard is de Lodge voorzien van gratis wifi.

Huisdieren (hond) zijn uitsluitend op aanvraag toegestaan. Daarnaast is Wellness Lodge strikt . Vakantiehuizen met een jacuzzi. Schitterend vakantiehuis op het Pasmaneilan direct aan zee.


Nahetal-Waldau, Duitsland. Prachtig huis met groot speelveld in historische . Een aantal vakantiehuizen beschikken over een jacuzzi , sauna en infrarood cabine. Zo kunt u na een actieve dag de spieren.

Bewonder samen de sterrenhemel tijdens een romantisch weekendje weg in een luxe huisje met jacuzzi. Bergen aan Zee, Nederland. Bekijk hier het beste aanbod! Ideaal om er even samen tussenuit te. U bent op zoek naar de ultieme luxe en de ultieme romantische escape met uw partner.


En waar kan dat beter dan in een huisje met een sauna én een jacuzzi voor personen ? Geniet samen van een heerlijk ontspannen weekendje weg in een wellness- huisje. Speciaal voor u hebben wij daarom de . Uddel Gelderland Nederland. Buiten een heerlijke grote veranda met buitenhaard.


Onder de veranda een zeer luxe persoons jacuzzi. De sauna is direct vanaf de veranda te bereiken en groot genoeg om met personen te gebruiken. Groot aanbod vakantiehuizen met sauna in Ardennen - Boek hier uw vakantiehuis met sauna ! STAP ) Geef het aantal personen , de provincie, de verblijfsduur en een datum op.


Met een datum worden zoveel mogelijk alleen de nog vrije vakantiehuizen getoond. STAP 3) Beperk het zoekresultaat met filters. Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-1 privacy–wild–rust– luxe- jacuzzi - sauna.


Topvilla met sauna , jacuzzi en 1 rust.

Groepsboerderij voor tot personen in friesland. Friesland - Scherpenzeel. Van dit type huisje (heivlinder) zijn er in totaal. Natuurliefhebbers die houden van het bos en de . Luxe 8-Persoons Villa met romantische stookplaats, WWOO buitenkeuken en heerlijke buiten sauna met buiten douche. Riante, beschutte tuin met een gloednieuwe jacuzzi.


Type: 8-persoons villa met sauna. Luxe- Loft voor personen met jacuzzi en sauna bij Spa-Francorchamps in de Ardennen. Ben jij op zoek naar een vakantiehuis met privé sauna in de Belgische Ardennen ? Er is een verwarmd binnenzwemba een jacuzzi om heerlijk in te bubbelen en niet te vergeten een Finse sauna.


Het appartement is gezellig ingericht en heeft slaapkamers en een salon met slaapbank voor personen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.