vrijdag 23 juni 2017

Parkmeubilair

Straat- en parkmeubilair. Falco ontwerpt straatmeubilair dat ingezet wordt om de openbare ruimte in te richten, voor bedrijfsterreinen, schoolpleinen, campings en meer. Falco straatmeubilair vindt men overal terug in het straatbeeld en niet voor niets. Met behulp van producten uit de FalcoLinea serie is het dakterras waar de scholieren van Drenthe College pauze houden omgetoverd tot een modern schoolplein.


Govaplast maakt straat- en parkmeubilair uit gerecycleerd kunststof, een duurzaam en slim alternatief voor hout en beton.

Rot niet en is onderhoudsvrij. Recycling kunststof straatmeubilair kopen? Duurzame en onderhoudsvrije meubelen en andere kunststof producten zijn in ons assortiment opgenomen. Kunststof parkmeubilair met een fraai ontwerp, goede bestendigheid en een lange levensduur.


Wij kunnen het voor u leveren! Een zeer mooi alternatief voor de klassieke parkbanken. Onderhoudsvrij en vandalisme- arm.

De oplossing als uw parkmeubilair op wilt laten gaan in de omgeving. Dat kan ook, leverbaar in diverse kleuren. Parkmeubilair , maar dan net.


Parkbanken, buitenafvalbakken, boombanken, picknicksets, plantenbakken. Ruim assortiment duurzaam straatmeubilair. Kanthouten bank Spessart met leuning.


Deze zitgroep is zeer geschikt voor tuinen en parken, rustplaatsen en open lucht- zwembaden. De massieve uitvoering van de onderconstructie bij de banken garandeert, ook bij een zachte ondergrond zoals gazon, een hoge mate van stabiliteit. Bekijk nu de collectie parkmeubilair van Gardeluxe. Picknicktafels, parkbanken, tuintafels en meer degelijk buitenmeubilair.


Metec monteert ook straatmeubilair. Grote showtuin, eigen montagedienst en persoonlijk advies. Buiten meubilair dat speciaal is ontworpen voor toepassing in parken. Deze banken zijn vaak weersbestendig, vandalisme proof en extra verankerd.


Combiboy met asbak en inlegplaat.

De banken en picknicksets passen in elke landelijke of stedelijke omgeving. Er is gekozen voor onderhoudsarme materialen, zoals beton FSC gecertificeerd grenen- en hardhout. Vergelijk bedrijven in de regio Antwerpen Tecno Art, koppen.


Het Duitse bedrijf RUNGE ontwikkelt en produceert al meer dan 1jaar banken voor de openbare buitenruimte. Divers parkmeubilair zoals standaard picknick parkbanken van kunststof en hout, parkbanken met betonnen voeten in verschillende afmetingen. Appartement als parkmeubilair.


In Amsterdam is een kunstwerk gemaakt van een fictief adres. Meestal bestaat die aankleding uit objecten om naar te kijken, soms zijn het dingen .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.