maandag 26 juni 2017

Flora en fauna betekenis

In Vlaanderen gebruikt men de uitdrukking fauna en flora. Onze databank bevat de volgende beschrijving(en) van fauna en flora. Weet ge nog een andere betekenis voor deze term?


Informatie over de flora en fauna van de Azoren. De vegetatie van de Azoren is één van interessantste in Europa. Ongeveer zestig soorten zijn uniek voor de Azoren (endemisch) en ongeveer 7werden.

Een endemische soort, in de ware betekenis van het woor komt niet voor in de Azoren. Betekenis soortaanduiding 2. Wat zijn de gewoontes en gebruiken, hoe is het klimaat in de maand dat u vertrekt en wat zijn de hoogtepunten op het gebied van flora en fauna ? De Hollandse zeelieden ontdekten de strategische betekenis van het eiland en haar rijkdom aan edele houtsoorten. Vertalingen in context van fauna en flora in Nederlands-Engels van Reverso Context: de wilde flora en fauna.


Flora en Fauna lijsten per klas. Het Schinkelbos is de meest recente uitbreiding van het Amsterdamse Bos. Meer informatie over de flora en fauna Groenland en hoe traditioneel Groenland nog is lees je hier.

Deze ontheffing heeft het vliegveld nodig om -ondermeer- de bomen te kappen waarin de beschermde vleermuizen zitten. Dit geld met name voor de Eekhoornstraat. Er zijn op het veld meer dan vogelsoorten geregistreerd. Op de droge heide broeden onder andere de boompieper, de geelgors, de tapuit en de roodborsttapuit.


Op vochtige plaatsen zijn de wulp en het paapje vertegenwoordigd. De bosjes zijn van betekenis als broedgebied voor onder meer de boomvalk en de ransuil. De doelsoorten zijn beschreven in flora biotoopgroepen. De flora biotoopgroepen zijn ingedeeld bij de overeenkomende Amsterdamse biotooptypen. Naast de grote landschappelijke en cultuurhistorische betekenis van het Gein vormen ook natuurwaarden een factor van belang om bestuurders voor onze standpunten te winnen.


Al geruime tijd leefden er plannen om een goede flora- en fauna -inventarisatie van het Gein te organiseren. Middels deze update quickscan wordt de (potentiele) aanwezigheid van beschermde flora en fauna en de betekenis van het plangebied nogmaals in kaart gebracht. Van Willigen is binnen Ballast Nedam, waar zij inmiddels jaar werkt, trekker van de gedragscode en houdt zich bezig met de implementatie. Als tolk tussen ecologie, landschapsarchitectuur en uitvoering probeer ik bij Ballast wat betreft flora en fauna -vereisten de vertaalslag te maken naar de betekenis.


Khao Yai is het oudste nationale park in Thailand en vooral bekend om haar prachtige flora en fauna zoals je in deze video kan zien. Jasmijn , het kleine geurige witte bloempje heeft voor veel Aziaten een bijzondere betekenis. De vernieuwde inzichten, waarbij ook milieu en natuurbehoud een rol van betekenis gingen spelen.


Gedeputeerde staten kunnen een plaats die van wezenlijke betekenis is als leefomgeving voor een beschermde inheemse plantensoort of een beschermde. Doel van deze notitie is inzichtelijk te maken of beschermde natuurwaarden in het plangebied aanwezig zijn en welke betekenis die hebben gezien in het licht van de verdere uitvoering .

De nationale regelgeving voor de bescherming van planten- en diersoorten is sinds. De locatie heeft een betekenis voor een aantal algemene wilde plantensoorten. De betreffende soorten zijn niet . Je vindt in Nieuw-Zeeland vele soorten planten en dieren die nergens anders ter wereld voorkomen.


Met een wandelvakantie in Griekenland gaat een wereld voor u open. De naam Glenlossie betekent “ dal van de Lossie”, ook wordt er de betekenis van “water van de kruiden” aan gegeven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.