donderdag 29 juni 2017

Voorbeelden overkapping

Voor een maatwerk terrasoverkapping van duurzame kwaliteit ga je naar Ter Huurne die alle overkappingen in eigen fabriek maakt, zodat u ervan verzekerd bent een kwalitatieve en duurzame overkapping aanschaft die goed bij het woonhuis aansluit. Meer ideeën over Overdekte terrassen, Achtertuin patio en Achtertuin keuken. Bekijk dan onze beeldbank met fotoalbums vol inspiratie!


Welke overkapping spreekt u het meeste aan? Naast de traditionele terrasoverkapping hebben we ook andere overkappingen , zie voorbeelden op deze pagina. Bekijk hieronder voorbeelden van tuinoverkappingen en vraag gratis brochures aan.

Ben je op zoek naar een overkapping of zonwering speciaal voor je terras, klik dan hier om meer voorbeelden te bekijken. Bekijk hier voorbeelden van terrasoverkappingen van onze tevreden klanten. Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Elke tuin is anders en dat zorgt ervoor dat terrasoverkappingen kunnen verschillen.


Wij zetten een aantal voorbeelden van geplaatste overkappingen op een rij. Vind inspiratie voor je eigen terrasoverkapping ! Inspiratie en fotovoorbeelden voor terrasoverkappingen uit PVC. De trend vandaag de dag is om van lariks douglas hout zelf een overkapping of kapschuur te maken.


Bekijk nu alle ook prefab houten overkappingen voor in de tuin of onze handige aanbouw veranda sets voor montage aan uw woning.

Staanders We adviseren bij een overkapping van bij meter voor stuks verticale palen (ook wel staanders genoemd) te . Voorbeeld zelf overkapping maken van lariks douglas hout. Wat zijn de voordelen en nadelen? Houten overkapping maatwerk. Een maatwerk terrasoverkapping wordt naar uw wensen gemaakt.


Wilt u een houten overkapping met een lichtstraat of misschien liever met dakpannen, alles is mogelijk. Ook aluminium overkappingen kunnen we op maat voor u maken. Met zijwan spiestuk of wilt u liever de voorkant met . Zo kun je vooraf ideeën op doen in onze Loods, waar wij een aantal voorbeelden voor je hebben opgesteld. Samen kijken wij graag naar de mogelijkheden van een overkapping op je terras. Terrasoverkapping - Wij maken verschillende soorten terrasoverkappingen zowel klein als groot.


Hierbij kun je beslissen of je gebruik wilt maken van onze prefab bouwpakketten, of dat je een houten overkapping op maat wenst. Moderne tuin overkappingen , tuinhuizen. Tuinhuizen tuinoverkappingen in alle soorten en maten, wij leveren en monteren aller lei soorten tuinhuizen, tuinoverkappingen van klassiek tot modern. De tuinhuizen tuinoverkapping zijn bijna altijd maatwerk zodat het optimaal bij u wensen aansluit.


En altijd past in de tuin.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.