donderdag 29 juni 2017

Houten tuinhuis op maat

Ieder tuinhuisje op onze site kan samengesteld worden zoals u het wenst. U bepaald zelf de afmeting, type raam, deur, dakbedekking, dakvorm, etc, etc. Een tuinhuis kopen tegen een scherpe prijs op maat is . Bent u geïnteresseerd in een tuinhuisje , chalet, houten schuur of overkapping? Bij ons kunt u terecht van A tot Z.

Meestal worden tuinhuizen uit hout gemaakt. Dat is een logische keuze, omdat het een natuurlijk materiaal is dat mooi in je tuin past. De natuurlijke uitstraling van een houten tuinhuis geeft ook een meerwaarde aan je tuin.


Om de wensen van de hedendaagse klanten nog beter te kunnen invullen leveren wij u tuinhuizen op maat. Tuinhuizen worden door verschillende mensen ook voor verschillende . Zo kan u zelf een tuinhuis ontwerpen, . Tuinhuis op maat of tuinhuisje op maat , u doet er verstandig aan een kijkje te nemen bij Theunissen Tuinhuisjes. Voor een blokhut op maat bent u bij Houtbouwmaatwerk.

Wilt u blokhutten op maat laten maken? Informeer naar de mogelijkheden! Woodproject is specialist in houten bijgebouwen en tuinconstructies, met kantoor , atelier en showroom in Wervik. Terrassen, tuinafsluitingen en bijgebouwen altijd op maat , in kwalitatief hout en afgewerkt volgens uw persoonlijke wensen. Van ontwerp naar de voorbereidende werken, het aanleggen van nutsvoorzieningen.


Vraag uw offerte aan, bezoek onze showroom en bestel uw tuinhuis op maat ! De Kubus tuinhuizen van De Cock, zijn tuinhuizen op maat gemaakt. Ze hebben een zeer strak design en zijn verkrijgbaar in drie duurzame houtsoorten. De combinatie tuinhuis en oversteek is ideaal als opbergruimte en zithoek.


Douglas hout is een duurzame houtsoort die bestendig is tegen alle weersinvloeden door de jaren heen. Deze worden op maat gemaakt en van Douglas hout vervaardigd. Als dakbedekking heeft u de keuze uit vele. Past een standaard tuinhuis niet of wilt u de ruimte optimaal benutten? Een tuinkast, tuinhuis of schuur op maat gemaakt door Heijboer Tuinhout is dan een ideale oplossing.


Dit kan een kleinere tuinkast zijn voor het opbergen van tuinmeubelen, een aanbouw aan de zijkant van uw woning als fietsen berging of een grote . Ontdek hier wat de mogelijkheden zijn. Een maatwerk blokhut of tuinhuis die volledig voldoet aan al uw eisen.

Ook kunnen wij voor u eventueel de . Maatwerk zonder meerprijs . U hoeft uw houten tuinhuis dan alleen nog maar keer af te lakken. Naast onze prefab tuinhuisjes kunt u van ons Geïmpregneerd hout of Lariks Douglas bouwhout ook een blokhut op maat bouwen. Tevens leveren wij allerlei soorten dakbedekking en betonpoeren voor funderingen voor maatwerk tuinhuizen. Blokhut Stunter kan naast de vele standaard blokhutten, chalets en tuinhuizen ook maatwerk leveren.


Door een nauwe samenwerking met.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.