vrijdag 30 juni 2017

Overkapping wit

Genieten van uw terras begint nu! Fonteyn heeft deze unieke veranda ontworpen zodat u ook tijdens een regenbui kunt genieten van uw terras. Terrasoverkapping Sigrid 5x Wit. Deze terrasoverkapping bestaat uit hoogwaardige UV bestendige polycarbonaat met een hoge lichtdoorlaatbaarheid en witte aluminium delen.


De dakhelling van de overkapping is variabel. Complete set snel geleverd in heel Benelux. Daarom deze fantastische lage prijzen! Op=op afhalen is gratis.


Mocht u op zoek zijn naar een terrasoverkapping in de trendy kleur antraciet dan bent u bij ons ook aan het juiste adres! Vind nu het juiste afdak of tuinoverkapping bij GAMMA. Tegen meerprijs kan de overkapping in elke gewenste RAL-kleur geleverd worden. Bij wehkamp vind je terrasoverkappingen van hout of aluminium.


Wij leveren de overkapping wanneer het je uitkomt. Aluminium terrasoverkappingen in uw gewenste kleur. Gratis bezorging vanaf 20. De beste keuze en de laagste prijs vind je in het uitgebreide assortiment van GAMMA! Binnenzijde, maatwerk constructie met veiligheidsglas dak.


Maatwerk terrasoverkapping uit douglas hout, behandeld met beits. Voorzien van bronskleurige polycarbonaat dakplaten, strakke hoekschoren . Met een terrasoverkapping kunt u in alle comfort genieten van uw tuin. Het is de oplossing om beschut buiten te zitten. Sluitingsdatum za mrt.


Vrijstaande overkapping of overkapping aan huis of tuinhuis. Tuinoverkapping, carport, prieel of houten veranda. U vindt bij ons zowel houten overkappingen als overkapping met doorzichtig dak van glas of polycarbonaat. Een houten veranda geeft uw woning een extra uitstraling en meer aantrekkingskracht. Serres of overkappingen die zijn aangepast aan de bouwstijl van het huis, of dit nu klassiek of modern is, geven met een vleugje verfijnde elegantie een toegevoegde . Dit is een witte terrasoverkapping.


Een mooie houten overkapping of veranda aan huis is niet alleen een verrijking voor uw woning, het biedt vaak de gewenste extra leefruimte. Bovendien kunt u onder de overkapping het hele jaar door heerlijk loungen in uw tuin, want u zit er altijd droog en, indien nodig, lekker warmpjes bij. Als u ervan houdt om buiten te.


Een aluminium terrasoverkapping wordt gepoedercoat. U kunt kiezen uit kleuren. De dakbedekking bestaat uit glas of polycarbonaat platen. Ter bescherming tegen felle zon heeft u de keuze uit een zonwering boven of onder . Grote keus en lage prijzen in diverse types terrasoverkappingen, schuifwanden, schuifpuien en zijwanden.


GRATIS bezorgen door geheel Nederland. Het doek is aan punten bevestigd aan de gevel en één punt aan de RVS mast. Zowel de Ecoline als Topline overkapping zijn verkrijgbaar met helder of melkwit polycarbonaat. Zoekt u een overkapping in de kleur crème wit ? Ecoline en Topline zijn beide verkrijgbaar in de kleur antraciet.


Alle accessoires zijn eenvoudig mee te bestellen als je de stappen volgt bij het product. Ons motto, Alles is mogelijk tegen scherpe prijzen. Standaard kleuren zijn creme wit , helder wit en antraciet.


RAL kleuren zijn tegen geringe meerprijs leverbaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.