maandag 26 juni 2017

Fietsoverkapping

Uw fietsoverkapping en rijwieloverkappingen. Voor ieder budget een fietsoverkapping. Betaalbaarheid en duurzaamheid komen bij deze fietsoverkapping op een bijzonder mooie manier samen. Deze fietsoverkapping is absoluut een aanwinst voor uw buitenterrein. Rijwieloverkapping model Karin.


Een zeer voordelige en degelijke fietsoverkapping.

Uitgevoerd met een verzinkt buizen-frame en een schuin aflopend dak. Lengte meter, dus plek voor fietsen! Deze overkappingen zijn onbeperkt schakelbaar. Ook zeer geschikt als opslag-overkapping.


Fietsoverkappingen en fietsenbergingen. Falco weet al bijna jaar alles van fietsoverkappingen voor (openbare) buitenruimtes en kan een fietsoverkapping voor bedrijf, gemeente, school of architect maken. Dat vindt men ook terug in onze ruime keuze in de categorie (fiets)overkappingen. De mogelijkheden zijn oneindig .

Falco weet al ruim jaar alles van fietsoverkappingen voor (openbare) buitenruimtes en maakt fietsoverkappingen voor bedrijf, gemeente, school of architect. Hiermee kunnen allerlei fietsenstallingen gecreĆ«erd . FalcoHoth is ontwikkeld om een hoge sneeuwlast te dragen. Ook blijft het uitzicht in tact en wordt deze niet verstoord.


Informeer naar de mogelijkheden bij de afdeling verkoop. Metec levert uw fietsoverkapping op maat in diverse uitvoeringen. De stallingen worden in overleg met de klant getekend door onze tekenkamer. Vervolgens wordt de fietsberging geproduceerd in onze werkplaats en naar wens gepoedercoat in onze poedercoaterij.


Onze montagemedewerkers plaatsen . De afgeronde vormen van de V-5geven deze fietsoverkapping een trendy en vrolijke uitstraling. De overkapping is leverbaar met of zonder zijwand. De zijwand volgt de vorm van het dak en maakt zo een mooi geheel. Niet alleen de wandkeuze is vrij, dankzij de flexibele maatvoering kan de fietsoverkapping precies op . Fietsenstalling F-6is de ideale oplossing voor woonwijken waar de bewoners zelf geen berging voor hun fiets hebben.


Als de fiets dag en nacht op straat blijft staan is de kans op diefstal groot. Dankzij de compacte fietsenstalling F-6kunnen de fietsen toch vlakbij veilig worden opgeborgen. Goedkope fietsoverkapping voor slechts 4euro.

Een compleet doe-het-zelf pakket om een overkapping inclusief dakplaten te maken. Door de lage vormgeving . Op zoek naar een fietsoverkapping ? Voor elke fietsoverkapping is Fibrokap uw ervaren partner. Alle fietsoverkappingen van Fibrokap zijn fietsvriendelijk, duurzaam, onderhoudsarm en vandaalbestendig.


U ziet onze fietsoverkappingen op de openbare weg, bij overheden, instellingen, scholen, . Klaver heeft naast fietsparkeersystemen ook zelf overkappingen en fietsenstallingen ontwikkeld. Deze productlijn bestaat uit een serie fietsoverkappingen en fietsenstallingen die sterk zijn gericht op design en duurzaamheid. Elk product beschikt over een bepaalde unieke kwaliteit, maar kan te allen tijde . Op basis van onze praktijkervaring en kennis van de markt hebben wij onze fietsenstallingen en fietsoverkappingen zelf ontwikkeld. Daardoor voldoen deze aan hedendaagse eisen . Structura fietsoverkapping. De constructiebalken van I-profielen geven deze overkapping een stoer industriĆ«el uiterlijk en zorgen voor een strakke omlijning.


Dit lijnenspel wordt versterkt doordat de bevestigingsmaterialen uit het zicht zijn. Mogelijkheden om fietsen te beschermen tegen regen en vuil door middel van een overkapping of stalling. Nederveen Tuinen kan deze voor u naar eigen wens realiseren.


See more ideas about Balcony, Creative and Exterior design.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.