dinsdag 27 juni 2017

Vakantiehuis gardameer met prive zwembad

Niet zo gek, wanneer u bedenkt dat de zon hier dagelijks schijnt en de temperaturen flink op kunnen lopen. Vakantiehuis met zwembad. Verblijf deze zomer in een vakantiehuis waar het zwembad helemaal privé is.


Zowel grote als kleine . Bekijk het overzicht met de mooiste vakantiewoningen! Riant, uiterst comfortabel vakantiehuis met extra luxe faciliteiten zoals een privézwembad of sauna.

Semi-vrijstaande villa, grote privé-park, groot zwemba. Verzorgde accommodatie die voorzien is van alledaags comfort. Garda , Gardameer , Italië. Luxe vakantiewoning met airconditioning en privézwembad vlakbij . Het is toegankelijk via een grote tuin - rechtstreeks vanuit Via Gardesana die loopt langs het hele oostelijke deel van het meer.


De villa heeft een eigen exclusieve aanlegs. Accommodatie op topniveau. Een verblijf waar u zich onmiddellijk thuis voelt. Zoek je een knusse bungalow, luxe accommodatie met een privé zwembad of het comfort van een vakantiepark ?

Via Micazu vind je altijd een vakantiehuis. Boekt u hier een van de vakantiehuizen met zwemba dan geniet u van het prachtig uitzicht aan het meer, en ook van uw privézwembad bij het vakantiehuis. Je kunt er prachtig wandelen in de natuur, er zijn volop watersportmogelijkheden en je vindt er charmante dorpjes en steden met interessante bezienswaardigheden. Aangeboden en Gezocht op Marktplaats.


VAKANTIEWONINGEN GARDAMEER : Huur goedkoper door direct te huren van particulieren huurwoningen met zwemba huurwoningen aan zee,. Villa (slaapkamers) met Taverne en privé zwembad voor tot personen. Privézwembad De huurwoning wordt door de vorige huurders aanbevolenTevens voor midweek en weekendverblijf. Direct aan het meer met prive - strand.


Huur vakantiehuizen en appartementen in Province of Brescia via HomeAway – boek veilig en snel bij een eigenaar wereldwijd! Speeltuin, sportfaciliteiten. Prive -villa met tuin en zwembad. Uitstekend(beoordelingen).


Privékamer in Lombardije met slaapkamer en heeft een tv en een zwembad te bieden. Vanuit de haventjes van Barbarano, Gardone Riviera, Salo, Manerba . Vanaf het overdekte terras kijk je op het. Zoekt u een luxe vakantiehuis met bijvoorbeeld een zwemba jacuzzi of een sauna?


Dan bent u bij Villapiscine aan het goede adres! Een breed aanbod van vakantiehuizen met een zwembad. Ter plaatse door ons geselecteerd.

Omdat het in Italië bijna altijd lekker warm weer is, hebben wij veel vakantiehuizen met privé zwembad in het aanbod.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.