donderdag 22 juni 2017

Terrasoverkapping horeca

Uitschuifbare terrasoverkapping met P. C doek ,,open en dicht,,. Regel Zon, Regen, Win en Tempratuur naar eigen wens verwen uw gasten het jaar door op uw terras. Van idee naar oplevering in . Buitentrend heeft de ideale terrasoverkapping voor restaurants, cafés, paviljoens en andere horecagelegenheden.

Wind- en watervast, tot 1m2. Vraag direct een offerte aan! Als horeca ondernemer heeft u veel zaken zelf in de han alleen aan het weer kunt u niets doen… Vaak is de temperatuur aangenaam maar kan men niet buiten zitten vanwege de wind of de regen. Met een terrasoverkapping zit uw . Project: Dickenz aan het strand - Brouwersdam 1b . Luxe modern vormgegeven uitschuifbare en vaste terrasoverkapping voor HORECA.


Zonnezeilen en design Parasols CORRADI ITALIA. Maatwerk Tensile Textiel.

Marino zonwering is de importeur en leverancier voor uw horeca terrasoverkapping. Neem contact op voor meer informatie. Een horeca terrasoverkapping op maat is dé ideale oplossing bij win regen, sneeuw en zon. Het dak, schuifwanden en deuren worden in glas óf textiel . Advies en montage voor uw horeca terrasoverkapping ? Texoforms is gespecialiseerd in permanente en . Alverne wil graag uw terraspartner zijn. Terrasoverkapping horeca.


Inmiddels hebben veel horeca-ondernemingen de weg naar ons gevonden. Als u uw horecaterras wilt voorzien van een terrasoverkapping, dan wilt u zeker weten dat de kwaliteit goed is. Alleen een investering in kwaliteitsproducten betaalt zichzelf terug. Ruiter levert uw terrasoverkapping op maat! Busscher Serre Bouw heeft voor de horeca in Nederland al prachtige glazen aanbouwen mogen maken.


Dat kan zijn van een glazen terrasoverkapping , een glazen vouwwand tot een compleet glazen restaurant. Er zijn oneindig veel mogelijkheden. Zie hieronder enkele voorbeelden van onze horeca projecten.


Cafés, brasseries en restaurants lopen weer helemaal vol.

Heb jij een horecazaak en vraag jij je af waarom het terras van je . Strak weerbestendig doek uitschuifbaar via afstandsbediening. Alfa is reeds vele jaren gespecialiseerd in terrasoverkappingen voor de HORECA markt. Met het vernieuwde gamma wordt dit producttype ook toegankelijk voor de private markt.


Een terrasoverkapping maakt van je terras een volwaardige leefruimte, niet alleen beschut van de zon maar ook van regen en wind.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.