donderdag 29 juni 2017

Houe schommelstoel

Verkrijgbaar in alle kleuren Officieel Houe dealer. Fraai Buiten heeft een uniek assortiment! Wie zit er nu niet graag in een schommelstoel ? Ontwerper is Henrik Pedersen.


Click Rocking Chair is de schommelstoel uit de OUTDOOR collectie van het Deense HOUE.

Het is een mooi voorbeeld van het hedendaagse Neo Scandinavische Design. In alle houdingen zit je even comfortabel zitcomfort. Het Deense Houe gaat voor de toekomst! Door het wisselen van de lamellen is uw stoel binnen enkele minuten niet meer terug te herkennen.


Ideaal als uw wensen telkens veranderen! Zeer comfortabele schommelstoel. Bij deze schommelstoel staat relaxen op het hoogste niveau.


Houe is een jong en dynamisch bedrijf uit Denemarken en heeft met de Click schommelstoel een exclusieve buitenstoel ontworpen.

Het metalen frame is voorzien van kunststof lamellen, welke op het frame geklikt worden. De armlegger is van bamboe gemaakt. Zachtjes heen en weer wiegen, terwijl de zon een warme gloed op je gezicht schijnt. Dit is nog eens relaxen, heerlijk! Voor 23:bestel morgen in huis.


Deze comfortabele schommelstoel is er voor jong en ou en kan zelfs buiten gebruikt worden. Op zoek naar houe schommelstoel tuinartikelen? Vind de voordeligste houe schommelstoel tuinartikelen op VERGELIJK.


Bestel Houe producten van categorie Schommelstoel bij Fonq. Lieten we jullie laatst nog de allerleukste schommelstoel voor de kleinsten in huis zien van Twig Creative in samenwerking met A Merry Mishap, dit keer hebben we de meest comfortabele voor jou gevonden. De meest comfortabele, want de Woorock fungeert niet alleen als schommelstoel , maar tevens als hangmat. Waarom alleen binnen schommelen, als het ook buiten kan?


Ook mooi in de kleur groen! Puur genieten met deze zalige comfortabele schommelstoel van HOUE ! Bovendien kan de schommelstoel zowel binnens- als buitenshuis gebruikt worden, maw multi- inzetbaar. H Het originele clicksysteem zorgt ervoor dat je de lamellen kan verwijderen .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.