woensdag 28 juni 2017

Serre tuinkamer

Serreadviseur Erik Bergboer maakt het iedere week mee: bezoekers van het Serrepark die het hebben over een serre maar eigenlijk een tuinkamer bedoelen. Waar zitten de verschillen precies? Daar vindt u een breed assortiment aluminium en glazen tuinkamers. Let op: een tuinkamer is geen volledig geïsoleerde serre.


Een serre kennen we al tientallen jaren: een geïsoleerde ruimte aan het huis gebouwd. Veel glas, openslaande deuren, een forse investering.

Metalura wil een alternatief tegenover de traditionele serre zetten met een mooie Tuinkamerlijn. Op deze pagina leggen wij u graag uit wat een tuinkamer nu . De tuinkamer is goedkoper, sneller gebouwd en natuurlijker dan een serre. Wat is een tuinkamer nu precies, wat kost een tuinkamer en verschil met de serre ! Met een tuinkamer geniet u het hele jaar van uw tuin. U zit meer buiten en uw tuin krijgt een compleet nieuwe beleving. De ter Huurne tuinkamers bieden u alle voordelen van een serre – extra ruimte, een transparante verbinding tussen uw huis en tuin.


U weet dat u meer woonruimte wilt en dat u vaker wilt genieten van het buitenleven in uw tuin. De vraag rijst alleen hoe u dit wilt realiseren.

Laat u bijvoorbeeld een tuinkamer of een serre bouwen? Beide opties bieden zo hun eigen specifieke voordelen en de beste keuze is afhankelijk van factoren als smaak en uw budget . Op zoek naar een tuinkamer van glas? Ter Huurne is al jaren specialist in tuinkamers , serres , terras overkappingen en andere oplossingen om te zorgen voor meer woongenot door daglicht.


Een ruim assortiment glazen tuinkamers , dat is naast kwaliteit, een van de dingen waarin wij ons . Busscher Serres ontwerpt en bouwt tuinkamers op maat. Een tuinkamer biedt u de mogelijkheid om elk jaargetijde van uw tuin te genieten. Serre , tuinkamer , aanbouw, veranda uit aluminium.


Wesa tuinhout in someren heeft ook serres en tuinkamers in haar assortiment. Verkrijgbaar in diverse soorten, maten en kleuren. Vraag een vrijblijvende offerte . In verband met de verbouwing, te koop aangeboden een witte aluminium serre met polycarbonaat dak, schuifdeuren met dubbelglas en elektrische doekoverkappingen in gesloten witte aluminium casette. Vind serre tuinkamer op Marktplaats.


Voor iedereen een voordeel. Serre Exclusief staat voor de beste kwaliteit serres tegen eerlijke prijzen. Wij leveren maatwerk serres in heel Nederland. Vrijblijvend advies op locatie! Zo bereikt u met een tuinkamer hetzelfde als met een uitbouw, maar zijn de kosten van een tuinkamer een stuk lager.


Wilt u een tuinkamer met meer uitstraling?

Batist Hobbykassen heeft de tuinkamer GD DeLuxe in het assortiment die optimaal voldoet aan uw wensen. U kunt er heerlijk in eten, lezen, rusten of . Serres worden steeds populairder en een luxe woonserre is een droom van velen. Maar wat is een serre precies?


Een serre bestaat voor het grootste gedeelte uit glas en wordt als extra . De serres en buitenruimten zorgen voor een optimale beleving van tuin en terras. Met het uitgebreide aanbod van terrasoverkappingen en de mogelijke optie(s) creëert u uw eigen sfeer. Op deze unieke en persoonlijke plek lijkt het outdoor seizoen eindeloos te duren dankzij functionele elementen als . Heerlijk genieten van je huis en tuin of balkon.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.