dinsdag 27 juni 2017

Speelse tuin

Speelse tuin met veel groen en spabad. Afbeeldingsresultaat voor tuin kindvriendelijk. Project-detail - Projecten - Levende tuinen - ObjectID=32. Tuin terras dakplatanen. Nu het weer bijna lente is, is het natuurlijk leuk om tuin ideeÃn op te doen.


Om je te inspireren laat ik aan de hand van tuinstijlen verschillende tuinproducten uit onze webshop zien.

Bekijk ideeën over - speelse tuin op Welke. Hollandse inspiratie, die je eenvoudig bewaart in je eigen collecties. In deze tuin valt er voor iedereen iets te beleven. En de kruiden om te koken staan binnen handbereik. Vier tuinstoelen van Mario Bellini.


In perfecte staat, enkel een beetje stof omdat ze momenteel in de kelder staan. Leuk voor een zomerse avon door speelse kleur leuk voor kindjes, zitten heel goed en vallen ook ruim. Weg wegens kapotte tuintafel (foto), waardoor we er geen ruimte meer .

Vanwege onderhoud aan bedrijfspan is ons ook gevraagd om de privé tuin te bekijken en te zien wat de mogelijkheden zijn qua ontwerp, offerte en budget. Gezien wij op voorhand wisten wat de financiële mogelijkheden waren, konden we hier gelijk rekening mee houden qua ontwerp en prijsopgave. De achtertuin bij een moderne woning is opnieuw ingericht met veranda, berging en verlaagd terras aan het water. Het ontwerp is, in tegenstelling tot de traditionele vormgeving, opgebouwd met een groot plantvak in het midden van de tuin. Hiermee is meer intimiteit gecreëerd op de terrassen.


Gelijkaardige projecten. Vrolijke mix van bestrating en planten. De vraag was de tuin geheel opnieuw in te richten. Daarbij was het belangrijk een mix te vinden tussen het gebruik van bestrating en het toepassen van veel groen.


Door de tegels sierlijk te straten wordt het terras geen strak geheel. Daarnaast zijn er diverse struiken en . Hoogteverschillen maken een tuin spannend. Het terras is in wildverband gelegd en aan de zijkant voorzien van een lage beukenhaag. Hierdoor ontstaat diepte in de tuin. Veel bijzondere vaste planten en eenjarigen worden zelf gezaaid en in deze speelse cottagetuin verwerkt.


Geke vertelt over haar tuin het volgende: Zesendertig jaar geleden kochten wij in St. Jansklooster een vervallen boerderijtje. De tuin bestond uit een grasveld omzoomd door (gekregen) struiken en boompjes.

Je slaat meteen twee vliegen in een klap. Met meer planten in plaats van tegels blijft bij hevige buien het regenwater niet staan en heb je bij hete zomerse dagen meer koelte rondom je huis. Makkelijk te doen, onderhoudsarm en niet duur. Een aantal jongeren ontwierpen de schilderijen die op canvasdoeken aan de drie blinde muren hangen, waarmee het . Lekker in een pauze even op één van de vier bankjes in het stadstuintje neerploffen is ook voor scholieren aantrekkelijk. Het tuintje aan de Oostburgse Nieuwstraat heet sinds gisteren d´Artagnan.


Kleine dijktuin met vijver. Gevarieerd Op vraag van de klant ontwierp tuinarchitect Wim Collet een speelse , natuurlijke tuin waarbij de borders een grote variatie vertonen. Van voor tot achter in de tuin zorgen ze voor heel veel kleur. De borders hebben de vrijheid om gecontroleerd verder te groeien. Rondom het huis en het terras zijn Ebema . Bent u van plan de tuin te veranderen of wilt u een nieuwe tuin ? Bij het ontwerpen van de tuin nemen wij u wensen als uitgangspunt.


Noem maar op, alles is mogelijk en voor elk budget is er een passende oplossing.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.