vrijdag 26 december 2014

Afsluitbare fietsenstalling

In sommige Nederlandse plaatsen zijn in woonwijken fietstrommels geplaatst waarin bewoners hun fiets kunnen stallen. Hiervoor dient doorgaans een abonnement te worden afgesloten. Naast fietsenstallingen bestaan er ook fietskluizen, een overdekte en afsluitbare fietsenstalling voor . Klaver Fietsparkeren biedt een breed scala aan oplossingen voor overdekt fietsparkeren.


Bovendien is vrijwel elk product naar wens aan te passen en zijn er vele opties mogelijk. Uw fiets is een waardevol bezit.

Wanneer u uw fiets regelmatig gebruikt om naar uw werk of school te gaan, is het voor u natuurlijk belangrijk om uw fiets optimaal te beschermen tegen de weersomstandigheden of tegen diefstal. Een afsluitbare fietsenstalling zou de ideale oplossing zijn om uw fiets te beschermen tegen . Gaat u ook regelmatig fietsend naar de sta naar uw werk of naar andere gelegenheden? Dan wilt u natuurlijk wel dat uw fiets goed beschermd is tegen diefstal.


Het is dan ook prettig wanneer u uw fiets kunt stallen in een afsluitbare fietsenstalling. Op deze manier bent u er zeker van dat uw fiets niet snel wordt gestolen en . Optioneel een RAL kleur naar keuze (poederlak). Steunpalen verankerd met beton in de ondergrond of door middel van regelbare voetplaten en betonankers op een vaste ondergrond geschroefd. Vorm van het dak naar smaak en keuze: ron .

Daarnaast is de fietsenstalling ook afsluitbaar gemaakt door aan beide zijden deuren te plaatsen. Hierdoor staan fietsen veilig gestald en worden beschermd tegen diefstal. De deur is uitgerust met een paslezer waarmee ziekenhuispersoneel met hun medewerke. Met de steeds beperktere openbare ruimte door verstedelijking is het slim plaatsen en praktisch inrichten van fietsenstallingen een must geworden.


We bieden dan ook een grote verscheidenheid aan doordachte en efficiënte oplossingen voor het stallen van fietsen, zoals dubbellaagse fietsenstallingen of etagerekken met . Het gaat om de locaties Haren, Kardinge, Meerstad en Reitdiep. De fietsenstallingen worden verhuurd aan bedrijven die hun werknemers willen stimuleren met de fiets op het werk te komen. Op de locatie Reitdiep kunnen fietsen in de . De mogelijkheden in afmetingen, designs, kleuren en hoogwaardige materialen van de fietsoverkappingen zijn legio.


Kies voor een afsluitbare fietsenstalling , fietsafdak of een overdekte fietsenstalling van Jan Kuipers. Maar beide sites missen een overdekte en afsluitbare stalling. Het ACC krijgt via een aanpalend perceel in de Michael Windeystraat een rechtstreekse toegang tot een plek voor twintig fietsen.


Bij De Pit wordt een deel van de bestaande fietsenstalling aangepast en voorzien van een toegangscontrole. Bij onze Bed and Breakfast vindt u ook een afsluitbare fietsenstalling. Als u uw eigen fietsen meebrengt of fietsen huurt kunt u deze daar kosteloos veilig stallen.


Ook een motor kan hier worden gestald. Omdat er zoveel plaatsen zijn waar de fietsenstallingen kunnen worden toegepast, vertaald dat zich ook in een grote keuze aan modellen. We kunnen daarin grofweg een onderscheid maken tussen de open fietsenstallingen en de afsluitbare fietsenstallingen.


De open fietsenstallingen zijn voor iedereen vrij toegankelijk.

NL Gevestigd in een Carré boerderij in Banholt treft u BB de Lodewijkhoeve. De landelijke omgeving biedt veel wandeimogelijkheden. Gaat u liever te fiets, dan kunt u die na uw tocht in de afsluitbare fietsenstalling plaatsen. Zoekt u liever een andere bezighei dan kunt u bij de eigenaars vragen naar . Algemene maatregelen voor sociale veiligheid van fietsenstallingen. Zie een filmpje over het ontwerp van de fietsenstalling bij het nieuwe station Rotterdam CS.


Indien de stalling afsluitbaar is, dan moeten toegangsdeuren zelfsluitend zijn en van binnenuit zonder sleutel te openen ( vluchtdeur).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.