woensdag 31 december 2014

Grond kopen in amsterdam

Kan ik een pand of stuk grond huren of kopen van de gemeente Amsterdam ? Bekijk het vastgoed dat nu te koop of te huur is. Er staat ook bij welke makelaars het vastgoed in opdracht van de gemeente verkopen. Bekijk alle bouwgrond te koop en te huur in Amsterdam op funda in business. Gemeente : AMSTERDAM Perceel : AW AW 89.


Omschrijving : TERREIN NIEUWBOUW- WONEN.

Dit is een perceel gelegen in Amsterdam. Klik dan op de button Plaats een bod. Bouwgrond in Amsterdam ? Zoek in het beste woningaanbod voor Amsterdam. Woningen van woningen beschikbaar prijs van euro 463.


We hebben 4koopwoningen voor je zoekopdracht eigen grond amsterdam , met prijzen vanaf € 180. Vind wat je zoekt voor de beste prijs: koopwoningen in amsterdam. We hebben koopwoningen voor je zoekopdracht bouwgrond amsterdam , met prijzen vanaf € 218.


Informatie over het aankopen van grond en het bouwen van een eigen huis.

Speciale aandacht voor het tijdig beginnen met adreswijzigingen. Duizenden kavels en percelen aangeboden en gezocht door heel Nederland. Kavels in Nederland en buitenland vind je op Marktplaats. Dit mede door diverse recente ontwikkelingen waaronder: De vereiste toekomstige groei van Amsterdam om haar economische concurrentie positie te blijven behouden en een tekort aan bouwgrond omdat Amsterdam al bijna tot de ring is volgebouwd. Stationsomgeving cruciaal in stadsontwikkeling.


Het liefst in de omgeving van Amsterdam. Nu hoeft u niet langer te dromen, kies welke bouwgrond bij u past. Vul uw wensen in en ontwerp uw droomhuis. Het exclusief wonen op een bouwkavel naar keuze ligt vanaf nu . Ben jij opzoek naar een bouwkavel in Noord- Holland?


Een bouwkavel uit Noord-Holland zal dan vast niet ontbreken! Een bestaand huis kopen in Amsterdam is al heel moeilijk. Sommige willen van geen wijken weten.


De gemeente Amsterdam brengt dan voor de grond 300. Te koop kavel nabij Amsterdam , bestemming Wonen, 17. Om aan te sluiten bij de maat en schaal van het dorp is per kavel de te bebouwen oppervlakte en bouwhoogte begrensd.


De beeldbepalende gevel moet evenals de bestaande huizen op de Sloterweg georiënteerd zijn. De huizen mogen maximaal twee bouwlagen hebben met daarop een kap.

Dat is nou jammer, en zonde natuurlijk. Maar er is dus al gesloopt! Die braakliggende stukken grond mogen een tijdelijke bestemming krijgen. Iedereen kan inschrijven met een goed idee.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.