vrijdag 26 december 2014

Houtworm bestrijden met gas

Op het moment dat de woning gasdicht is gemaakt, wordt het gas er in gebracht. Wanneer een heel huis besmet is met houtworm , kunt u ervoor kiezen om de houtworm te vergassen. Hierbij wordt in het hele huis een gas ingebracht.


Daardoor worden alle houtwormen en eitjes gedood. Het vergassen van houtworm of boktor is heel radicaal: de diertjes gaan gegarandeerd dood.

De laatste jaren wordt steeds meer de methode van houtworm bestrijden met stikstof of COtoegepast. Het is een manier om houtwormen te verstikken door een zuurstofarme omgeving voor hen te creëren. Om het aangetaste hout zal een luchtdicht frame gebouwd worden waarin het gas wordt gepompt. Niet alleen om veiligheidsredenen, maar vooral ook om het gas zijn werk te laten doen. Werknemers van het bedrijf Hunt Milieuzorg uit Roeselare, gespecialiseerd in de bestrijding van houtworm , betraden gisterochtend met gasmaskers opnieuw de kerk.


Pas na het ontgassen, mogen ook weer burgers . Het idee om houtinsecten te bestrijden met een gas is al lang achterhaald. Deze gassen zijn gevaarlijk voor de gebruiker, doden de insecten misschien wel direct maar zodra de gassen weer zijn opgelost in de atmosfeer, kunnen de insecten weer terugkomen.

Het Apeldoornse en Hengelose bedrijf Van Meijel heeft toestemming om insekten als boktor en houtworm te bestrijden door woningen in te pakken en vol te blazen met gifgas. Houtworm met gifgas te lijf. Dit wordt vaak gedaan als de plekken waar het ongedierte zich bevindt moeilijk te bereiken zijn.


Behandeling met gas dient gedaan te worden door een professioneel . Wilt u informatie over het vergassen van houtworm ? Tijdens deze behandeling draagt de bestrijdingstechnicus een gasmasker en beschermende kleding. In bepaalde omstandigheden kan een hittebehandeling worden uitgevoerd. Bij een hittebehandeling wordt een object of ruimte opgewarmd.


De ruimte wordt eerst goed afgedicht . Een tip om (mogelijk) ongedierte ( houtworm ) in kleinere houten voorwerpen te bestrijden (ook bij twijfel): pak een vuilniszak, doe daar het houten voorwerp in ( voor zover het past uiteraard) - bind de opening van die zak vast aan de uitlaat van een auto (liefst met een koud motorblok) - starten, even gas. Hoe wordt het begassen houtworm en gassing van boktor of spinthoutkever uitgevoerd? En hoe bestrijd je houtworm? Heeft u houtworm of boktor in huis en wilt u deze vakkundig bestrijden ? De Ongediertedienst heeft dé oplossing voor bestrijding van houtwormen en boktor.


Super veel mensen hebben last van houtworm en zijn ze maar al te graag kwijt. Hoe kun je houtworm bestrijden.

Als u geen specialist onder de arm neemt om de houtworm te bestrijden dan kunnen de larven uw houten constructies enorm verzwakken. Hout dat aangetast is door houtworm kan zo verzwakt zijn dat het in elkaar zakt. Een houten dakgebinte kan dus inzakken bij een grote infestatie van houtworm. Dan heb je last van houtwormen en is het te laat om dit soort ongedierte te voorkomen of zelf te bestrijden. Wacht dus niet te lang met de bestrijding van houtworm en bekijk in het onderstaande overzicht alle houtwormbestrijding kosten.


Dan verspreidt de specialist gas , waardoor de houtwormen sterven. Om dit als amateur te doen, is niet verantwoord. Gas wordt vaak gebruikt op plekken waar het hout niet goed te bereiken is, gif op plaatsen waar dit wel het geval is.


Beide methoden wordt ervaren als zeer effectief . Boktor vergassen is een methode waarbij het te behandelen object wordt ingepakt in een soort tent. Gassing is een methode om houtaantastende insecten te bestrijden met het gas Sulfurylfluoride. De bestrijdingsmethode met behulp van gassing wordt al vele jaren toegepast om o.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.