dinsdag 23 december 2014

Scheg deventer schaatsen

Dé overdekte kunstijsbaan van Overijssel! Kom er spelen, zwemmen en karten! De schaatsbaan is onderdeel van een sportcomplex in de wijk Colmschate. Het complex bevat naast de ijsbaan onder meer een subtropisch zwembad en enkele sportzalen. De Scheg is de kunstijsbaan van Deventer.


Voordien werd er geschaatst in het IJsselstadion.

Snelheid maken op de 400-meterbaan of krabbelen op het IJsplein: een winters dagje uit. Daarmee was de traditionele openingswedstrijd van het seizoen terug op de schaatskalender. Naast de oorspronkelijke initiatiefnemers, de . Goed kunnen schaatsen kan alleen met goed Ijs! Onze baanmedewerkers John en Sven zorgden vandaag ieder uur dat er een laagje afgeschaaft werd en er een verse laag opkwam.


Maar in de verdere toekomst ook. Het was tevens jarenlang het episch centrum van de Nederlandse schaatssport. Schaatsen is een sport waarbij je een aantal veiligheidsregels in acht moet nemen.


Op elke schaatsbaan gelden eigen regels en het is goed die door te nemen voordat je het ijs op gaat.

Bij de Edese IJsvereniging is het voor alle leden verplicht om tijdens de trainingen een muts . Kom schaatsen op dé overdekte kunstijsbaan van Overijssel! Krijg de schaatstechniek onder de knie tijdens de schaatslessen of kom voor een dagje uit met. Elevation Gain: 118m, Moving Time: 01:23:3 Average Speed: 33.


Alfred van Essen: Schaatsen op ijsbaan de Scheg in Deventer. Na het schaatsen heerlijk spelen in de speelpool of een drankje drinken. Wordt deze winter dan eindelijk weer eens de Elfstedentocht gehouden? Zo snel mogelijk rondjes maken, een cursus volgen of kijken naar het IJstheater?


Onze specialisten staan voor u klaar met advies over verkoop, slijpen, onderhoud en verhuur. Uw schaatsplezier is onze zorg! De leerlingen, bij deze gelegenheid de Borculose Kids on Ice gedoopt, leerden er bochten schaatsen , remmen en zelfs vallen van . Schaatsliefhebbers kunnen met diverse activiteiten op het ijs weer hun hart ophalen. Een dag later wordt er gestreden om de Holland . Terwijl de winter nog lang niet in zicht is, vertrokken oktober negen Vredeskerk jongeren met winterkleren aan en schaatsen naar de kunstijsbaan in Deventer.


De tocht der tochten werd gehouden op de overdekte ijsbaan in Deventer. Lees meer over SportiefOost. Nu ook Aangepast Skeeleren bij SportiefOost. Wil je een keer meetrainen?

Kinderen vermaken zich ook uitstekend in de Speelpool. Iedereen is van harte welkom . Bekijk het filmpje en win kaartjes. Welkom bij de Deventer IJsclub. Dé vereniging voor schaatsliefhebbers uit Deventer en omgeving, van jong tot ou van recreant tot topschaatser. Deventer - Het oer-Hollandse schaatsen verliest de laatste jaren aan populariteit.


Om het tij te keren nodigen regionale ijsverenigingen deze week samen 70. Dit zodat kinderen zelf kunnen ervaren hoe spectaculair . Kun je niet wachten om weer op het ijs te staan? Heb je je muts, wanten en gladde ijzers al uit de kast gehaald?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.