dinsdag 30 december 2014

Onderhoudsvrije tuin ontwerpen

Een tuin kan zeker mooi groen én onderhoudsarm zijn. En om dat voor elkaar te krijgen hoef je echt geen hovenier te zijn. Met deze stappen is het zelfs heel makkelijk! Beperk de voegen Tegels zijn niet onderhoudsvrij. Meer ideeën over Kamerplanten, Kamerplanten en Slaapkamer planten.


Hovenier Roel Zuidema verzorgt de complete aanleg van jouw onderhoudsarme tuin.

Onderhoudsarme tuin laten aanleggen? U wilt natuurlijk een mooie tuin , maar heeft u geen tot weinig tijd om een tuin te onderhouden? Dan is een onderhoudsvrije tuin mogelijk iets voor u. Hendriks Hoveniers ontwerpt, maakt en onderhoud eenvoudig te onderhouden tuinen die sfeer en rust uitstralen. Als je niet zoveel tijd of niet zulke groene vingers hebt, is een onderhoudsvrije tuin ideaal. Niet zo van het tuinieren?


Een onderhoudsvrije tuin is de ideale oplossing. Wat zijn de voordelen en hoe laat je zo een tuin aanleggen door een hovenier? In de zon liggen terwijl uw buren aan het schoffelen zijn?

Creëer een onderhoudsvrije tuin waarbij design, sfeer en beleving behouden blijft. Tuinen die weinig onderhoud nodig hebben. Geen enkele tuin is compleet onderhoudsvrij. Hierbij valt bijvoorbeeld te denken aan langzaam groeiende beplanting, onkruidvrij voegen van de . De bestrating is in dit soort tuinen het belangrijkst, maar welke bestrating kies je? Bij het ontwerpen van een nagenoeg onderhoudsvrije tuin dien je de juiste keuzes te maken.


En welke planten behoeven het minste onderhoud? Prachtige terrassen, strakke zithoekjes, fleurige beplanting of een moderne vijver : de mogelijkheden om een strakke tuin aan te leggen zijn eindeloos. Een strakke tuin aanleggen gaat, zoals gezeg het beste met een goed ontwerp. Ook als bedrijf is het prettig een onderhoudsvrije tuin te hebben. Wij zetten tien veelgemaakte fouten van beginnende en amateur tuinontwerpers op een rij, . In overzicht de beste hoveniers van Nederland en Belgie.


Veel mensen hebben het liefst een onderhoudsarme tuin waar ze weinig tijd in hoeven te steken, maar die er tóch prachtig uitziet. Vos Tuinvisie geeft graag tips en adviezen om een tuin onderhoudsarm aan te leggen, met toch veel sfeer en groen. Maar hoe pakt u dit aan?


Heeft u een hekel aan het onderhoud van uw tuin , plukt u liever geen onkruid of gaat u liever niet grasmaaien. Dan bieden wij u een oplossing ook voor dit probleem. Tuin die geen onderhoud vereisen en er tevens goed uitzien.

Door de samenstelling van de juiste materialen komen we tot een . Jonkers hoveniers hoort het steeds vaker: u wilt een onderhoudsarme tuin vol kleur, vlinders plus andere dieren die uw tuin tot een puur stukje natuur maken. Wanneer ik een tuin ontwerp , dan houd ik rekening met de stijl van de woning, de gevels, het interieur en jouw persoonlijke tuinwensen. Keramische tegels zijn de perfecte oplossing voor een onderhoudsarme tuin.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.