woensdag 31 december 2014

Zwembad boetzelaer

Wilt u onze nieuwbrief ontvangen? Banenzwemmen (diepe bad), € 50. Babyzwemmen met les, mnd - jr, € 80. Instuif Aqua-Sportief: € 80. Recreatief zwemmen ook wel vrij zwemmen.

Een leuk uitje voor het hele gezin. Voor iedereen, van jong tot oud is er veel leuks te beleven. Ravotten met vriendjes en vriendinnetjes, dobberen in het water of ontspannen in de whirlpool. En wil je even uitrusten? Dan kun je terecht in de zwemmersbar voor een hapje en een . Deze website maakt gebruik van cookies.


Gezinszwemmen recreatief.

Op zondag bent u welkom met het hele gezin. Er liggen dan allerlei speel- en spelelementen in het water, waarmee vooral uw kinderen niet snel uitgespeeld zullen raken. Tijdens het vrij zwemmen zijn al onze waterattracties beschikbaar om mee te spelen. Bij zwembad De Boetzelaer in Monster kun je vrij zwemmen, ontspannen in de whirlpool en mee doen aan verschillende aqua sporten.


Naast het recreatief zwemmen en gezinszwemmen biedt zwembad De. Zwembad De Boetzelaer , Monster. Gezellig familie zwembad. Daarnaast bieden wij vele aquasporten aan, zodat er voor alle.


Meer controle dankzij poortjes in zwembad De Boetzelaer. De afgelopen jaren slaagde zwembad De Boetzelaer in Monster altijd met vlag en wimpel voor inspecties op brandveiligheid. Tot een paar weken geleden.


Een nieuwe ambtenaar van de Veiligheidsregio Haaglanden kwam op bezoek en constateerde gebreken. Lijkt het je wat om aan de kant van het zwembad te staan en er voor te zorgen dat de zwemveiligheid optimaal is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wat verwachten we van jou: Jij beschikt over het diploma reddend zwemmen .

We waren van plan dit te gaan vieren met diverse jubileumactiviteiten. Dit resulteerde in leuke acties en gave gadgets die goed bij onze doelstelling paste. Deze basspeakers worden alleen tijdens het Disco-zwemmen gebruikt om meer vermogen in het laag te creëren. De basspeakers zijn in de rand van de tribune weggewerkt en . Personeel gezocht: Nationalevacaturebank. LBO, MBO, HBO en universitaire vacatures en jobs met een vast of deeltijd dienstverband.


Doe bijvoorbeeld mee aan aqua- zumba of kom trimzwemmen! Elke vrijdagavond is er discozwemmen. Ook zijn er verschillende attracties te vinden, zoals een waterrots in het ondiepe ba . Terecht stelt journalist Iris van Santen van de krant Hele Westland dat het zwembad een begrip in de hele regio is. Bovendien staat het in de top van populairste dagattracties van Nederland.


De kinderen leren zwemmen geeft vaak veel voldoening als zij het zwembad uiteindelijk verlaten met een A, B en C zwemdiploma. In een interessant artikel . Vaak zie je de kinderen weer terug als je aan het toezichthouden bent en de kids lekker aan het vrij zwemmen zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.