woensdag 31 december 2014

Overkapping boot

Te koop drijvende bootoverkapping € 75de overkapping is ca. X mtr de overkapping heeft wat schade maar iemand die handig is kan dit makkelijk verhelpen. Bootpoort een overkapping voor je boot. We hebben naast vaste overkapping ook drijvende, flexibele overkappingen.


Deze kun je plaatsen waar je maar wilt.

U wilt uw boot graag buiten laten liggen, zodat u elk moment kunt vertrekken, maar wilt deze uiteraard wel goed beschermen. Dat is mogelijk met de Abrigo bootoverkapping. Dankzij de overkapping hebben weersinvloeden zoals hinderlijke alg, zure regen, uv-straling, sneeuw, hagel enz.


Met een Boatshelter overkapping vaar je de boot in een eigen drijvend tenthuisje waar zon en regen niet bij kunnen komen. Een Boatshelter bestaat uit twee of meerdere drijvers uit PE of van aluminium. Daarop wordt een frame uit aluminium buizen en PVC doek geplaatst.


Met elastieken wordt het doek opgespannen.

Wenst u een goede bescherming van uw boot tegen weersinvloeden en wilt u niet keer op keer met dekzeilen slepen, dan biedt ATLAS ACOMFA u een ideaal oplossing. Met onze Alumon bootoverkapping, vervaardigt uit duurzame polycarbonaat kanaalplaten en een aluminium constructie, ligt uw boot veilig tegen regen . Boot overkapping laten maken? Westerzon Overkappingen bouwt en ontwerpt aluminium boot overkappingen op maat. Deze overkappingen bieden vele mogelijkheden om uw boot te beschermen tegen.


Onze overkappingen worden op maat gemaakt en zijn geheel integreerbaar naar uw wensen betreffende situatie en visuele eisen. De overkappingen zijn vervaardigd uit duurzame materialen die voorzien in maximale bescherming van uw boot tegen de weersinvloeden. Om een lange levensduur te kunnen garanderen . De mogelijkheden zijn eindeloos en zo zijn er al veel verschillende soorten gemaakt. Al deze producten worden gemaakt van PE, dat . Drijvende boothuizen – de juiste bootoverkapping ! Watersport4all is uw specialist voor uw boothuis.


Een drijvend boothuis is o. FKM bootoverkappingen zijn zelfdragend en kunnen zowel op een vaste ondergrond als op drijvers worden geplaatst. De beglazing bestaat uit enkel of meerwandig polycarbonaat en is verkrijgbaar in verschillende diktes en kleuren.

Bent u op zoek naar een houten overkapping of garage voor uw boot ? Een boothuis kan op maat gebouwd worden door echte boothuizen specialisten. Alle typen zoals vlotsteigers, zijsteigers, roeisteigers, drijvende terrassen, zwemvlotten, roeivlotten, kanovlotten en werkvlotten. Ook drijflichamen op maat, paalbeugels en bruggen. De Abrigo biedt u optimale bescherming door: Weersinvloeden hebben geen vat. Het geen weer een aanzienlijke besparing geeft op uw onderhoudskosten.


We lachten, of eigenlijk reutelden we van het lachen. Op de derde dag na ons vertrek wakkerde de wind nog eens aan tot een zware noordwesterstorm. We liepen voor de wind weg naar het oosten.


De zware zeeën maakten duidelijk hoe weinig onze overkapping voorstelde. Voortdurend maakte de boot zware klappen, . Achter de piramide was een klein museum en ze gingen naar binnen. In het midden ervan stond een lange houten boot met roeispanen en een smal dek, met een overkapping in het midden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.