maandag 29 december 2014

Eiken bijgebouwen

Een bijgebouw in eik straalt heel wat klasse uit en past door zijn westerse roots perfect in het Belgisch landschap. Welke soorten eiken bijgebouwen er bestaan, welke prijzen er gehanteerd worden en wat de voor- en nadelen zijn van een bijgebouw in eik vind je terug in dit artikel. Er zijn verschillende opstellingen en maatvoeringen mogelijk, zodat het volgens de wens van de klant kan opgebouwd worden.


Een Botanica Wood eiken bijhuis is multifunctioneel, . Russell Woods is gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en plaatsen van eiken bijgebouwen. Bijvoorbeeld een carport, garage, tuinhuis of overdekt terras.

Eiken bijgebouw op maat volgens de oude ambachtelijke technieken. Poolhouses, carports, overdekte terrassen of aanbouwen. Pure ambachtelijke stijl. Gebouwd op authentieke wijze. EIKEN BIJGEBOUWEN OP MAAT in ” green oak” voor elk doeleind.


Dan zit u goed bij Livinlodge, de referentie voor wie op zoek is naar een stijlvol houten bijgebouw op maat. Als geen ander weten onze architecten uw persoonlijke noden en verlangens inzake stijl en functionaliteit te vertalen naar een uniek ontwerp. Of u nu houdt van een klassiek eiken bijgebouw in Engelse stijl of een .

Robuusteiken, de specialist in het bouwen van eikenhouten bijgebouwen. Eiken cottages met een prachtige robuuste uitstraling. Wij beschikken ook over een ruim assortiment planchetten en sidings om de wanden mee af te werken en ceder shingles om het dak te bedekken. Planchetten en sidings in hout, ceder shingles,. Rasenberg geeft het buitenleven extra allure.


Exclusieve tuinpaviljoens en eikenhouten gebouwen. Wat kan je verwachten van eiken bijgebouwen ? Een tuinberging, poolhouse, overdekt terras of bureel of zelfs een heuse vakantiewoning. Wij ontwikkelen uw exclusieve eikenhouten bijgebouwen , zoals tuinhuis, buitenkeuken, veranda of poolhouse volledig op maat. Neem vrijblijvend contact op! Eiken hout is duurzaam en geschikt voor de gebintconstructies die voor de bijgebouwen toegepast worden.


Eiken hout ademt sfeer door de kleur, geur en kracht die ervan af straalt. Al onze uitvoeringen zijn mogelijk in diverse houtsoorten en afmetingen. De eiken bijgebouwen van De Cock geven uw tuin karakter. Bezoek onze ruime showroom!


Een echt familiebedrijf met jaren ervaring in de houtsector. Prachtige bijgebouwen op maat.

Ontdek ons aanbod bijgebouwen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.