vrijdag 26 december 2014

Zwembad beek

Vergelijkbaar Reguliere zwemtijden: Maandag 14. Gedurende het jaar, tijdens feestdagen en vakanties, wijken wij af van de reguliere openingstijden. Op deze pagina is in één oogopslag te zien wanneer wij gesloten zijn of aangepaste openingstijden hanteren. Pasen Zondag en maandag april gesloten. Koningsdag Donderdag april gesloten.


De meest volledige site met ruim 66.

In Beek en Donk vindt u ons midden in de groene long van Laarbeek. Direct gelegen aan de muziektuin van Beek en Donk geven we zwemles en organiseren we sportieve activiteiten, van banenzwemmen tot zwemfeesten. Ons gebouw aan de Parklaan herkent u aan de grote koepel op het dak.


Bovendien hebben we bij . Heerlijk ongestoord baantjes trekken voor de. Gezellig met het hele gezin naar het zwembad ! Openingstijden Beek en Donk, Tarieven. Lekker samen ravotten in het water en spelen met het aanwezige.


Zwembad De Haamen, Beek , Limburg, Netherlands.

De Haamen is een sportpark tussen Beek en Neerbeek in de Nederlandse provincie Limburg. De Haamen heeft twee sporthallen, drie voetbalvelden, negen tennisvelden, twee honkvelden, een atletiekbaan en een zwembad. Daarbij kwam een vijf maanden oude baby om het leven toen twee luidsprekers van het plafond naar beneden vielen.


De koepel van zwembad Drie Essen in Beek en Donk wordt van zijn plek getild. De werkzaamheden trokken woensdagochtend flink wat bekijks. Lobith) geeft zwemlessen in zwembad De Boskuul in Lobith en is hèt adres in de Liemers en Achterhoek voor alle soorten zwemlessen,en aqua activiteiten.


Uniek in Nederland zijn de Zeemeermin-zwemlessen die ONDA! Klik om gratis onze volledige informatie te bekijken. Dagje uit naar een zwembad in Beek en Donk. Spetterende Jaarwisseling.


Zwemvereniging Beek en Donk wenst iedereen een spetterende jaarwisseling toe! Laco zwembad Beek Limburg op Telefoonboek. Naast een laco zwembad vind je ook zwemba sauna, groothandel, ijsbaan, speeltuin.


Uitbreiding en renovatie zwembad en sportcomplex. Vervangen tegelwerk meter-ba renovatie kleedkamers en wasgelegenheden en aanbrengen mogelijkheid om zalen aan te passen in gewenste afmeting ( afhankelijk van aantal sportbeoefenaars). Hier vindt u een overzicht van alle lessen, doelgroep activiteiten en de gewijzigde openingstijden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.