woensdag 24 december 2014

Kunststof maatwerk

Vakmanschap in kunststof maatwerk. Bedrijven Particulieren. Perdo Plastic verwerkt kunststof plaatmateriaal door middel van diverse technieken tot een door de klant gewenst product. Wij leveren alles wat u maar wenst!


Bij Beuker vindt u ontwerp, engineering en productie onder één dak.

Onze innovatieve producten beschermen mens en milieu. Wij zijn gespecialiseerd in het gebruik van duurzame materialen zoals polyetheen (PE) en polypropeen (PP). In onze productiefaciliteit in Opmeer produceren we ondermeer . Wij helpen u graag verder. Kunststof bewerking specialist nodig?


Behalve voor veel soorten plaatmateriaal, buizen, volstaf en dergelijke, kunt u bij ons terecht voor kunststof maatwerk. Dat wil zeggen, het vervaardigen van onderdelen of objecten uit voornamelijk plaatmateriaal.

Bij Plastica Thermoforming kunt u terecht voor kunststof maatwerk. Wij ontwerpen , ontwikkelen en produceren kunststof en plastic producten geheel op maat. FlexxCon is naast leverancier van kunststof ook gespecialiseerd in kunststof maatwerk constructies. Onze afdeling engineering bedenkt en ontwerpt kunststof maatwerk oplossingen voor een grote varieteit aan industriële . Dat is al ruim jaar hét specialisme van Schuerman. Halffabricaat of eindproduct?


Ontdek de mogelijkheden! Displaysenzo produceert i. Acryflex uw display op maat. Voor grote(re) projecten waar maatwerk benodigd is kunt u ons een e-mail sturen met uw wensen. Binnen uur kunt u een reactie van ons verwachten.


Wij kunnen dan specifiek op basis van uw vraag een calculatie maken. Wij denken graag met u mee in het vinden van de beste oplossing voor uw project. Polyplex werkt sinds enkele jaren samen met andere kunststofbedrijven voor het leveren van allerlei kunststof maatwerk.


Hieronder volgen enkele voorbeelden die we gemaakt hebben: Maquette- en beschermkappen voor diverse musea in Nederland.

Stofkappen voor gebruik in diverse industriële sectoren. Die zijn werkelijk eindeloos. De unieke combinatie van vakmanschap en innovatieve machines maken vrijwel alles mogelijk. Uw dromen en wensen zijn realiseerbaar , . Tanks voor campers, boten carrosseriebouw en de industrie. Drocom Tankbouw Techniek dé specialist in maatwerk van kunststof tanks!


Op zoek naar een kunststof deur? Bij Creon vindt u diverse kunststof deuren voor de laagste prijs. Bereken eenvoudig zelf online de prijs.


Wij beschikken over een geavanceerd machinepark en kunnen ook maatwerk -opdrachten uitvoeren. Van exemplaar tot zoveel als nodig. Zie hieronder voor enkele voorbeelden: een eland als kerstgeschenk, onderzetters met logo gelaser een gsm-houder en een setje onderzetters, die verpakt zijn. Voor snel maatwerk zijn in Nederland vestigingen met voorraden kunststof halffabrikaten. Alle materialen kunnen op maat worden gezaagd.


Ook lichte bewerkingen zoals boren (ook tap-, pot- en verzonken gaten), kanten breken, sleuven frezen en polijsten zijn met korte levertijden mogelijk. Indien nodig zelfs binnen 24 . Filter systemen, steuntjes, opzetstukken et cetera kunnen allemaal van verschillende typen kunststof worden geproduceerd. In de workshop van Thermopol werken ambachtslieden die graag maatwerk bieden.


Kwalitatief hoogwaardige kunststof kozijnen. Renovan, voor kunststof kozijnen, deuren, dakkapellen en meer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.