dinsdag 23 december 2014

Mieren bestrijden tuin

Ze kunnen wel vervelend zijn als hun mierennest zich bevindt net naast de te wieden border of op het stukje gazon waarop je wil zonnebaden. Erger wordt het zodra er een heel leger mieren onder de terrastegels vlakbij de keukendeur het huis binnen komen. Zodra de zon gaat schijnen komt de natuur tot leven en gaan dieren werken aan het bouwen van nesten en de uitbreiding van hun territorium.


Zo gaat ook de kleine mier met zijn kolonie in jouw tuin hard aan de slag. Welke schade kunnen mieren aanrichten. Overlast van mieren is een veelvoorkomend probleem in de maanden mei, juni en juli.

Wij lichten deze punten . Mierennest bestrijden in de tuin. Het bestrijden van mieren die overlast geven in je tuin kan met huismiddeltjes of chemische bestrijdingsmiddelen. Er zijn meerdere manieren om van mieren af te komen. Elke manier heeft zijn eigen voor- en nadelen, maar het doel blijft hetzelfde: een miervrij huis of tuin.


Kies dus van de onderstaande manieren die je het meest aanspreekt. De tuin is buiten en daar leven ook mieren. Het allerbeste is dan ook om een tuinslang neer te leggen op de plek waar de meeste mieren zijn ik heb nu uur heet water laten stromen en heb nog geen last weer.

Maar mieren kunnen ook voor overlast zorgen. De ECOstyle mierenbestrijdingslijn bevat producten op basis van een stof die de mier ongemerkt meeneemt naar het nest. Zo wordt de mierenplaag vanuit het nest bestreden.


Zo kom jij snel van jouw mierenplaag af. De gewone mier komt overal voor in tuinen en kan erg onhandig zijn. Zo kun je mieren bestrijden. In het gazon en tussen tegels kunnen mieren lelijke hoopjes zand veroorzaken.


Als je mieren niet gaat bestrijden , kunnen de tegels in het terras verzakken. Hierdoor verspreiden ze de bladluizen verder door de tuin. Het mierenbroodje is een aanhangsel van zaden dat als voedsel . Heeft u last van mieren in huis of een mierennest in de tuin ? Wij helpen u mieren bestrijden. Op de molshoopformaat nesten in het gras in de tuin heb ik mierenpoeder van het kruidvat gestrooi werkte vrijwel meteen. Lees meer over hoe je mieren het beste kunt bestrijden.


Hoe kan je mierenplagen voorkomen en bestrijden ? Enkel poeder strooien zal het nest niet laten verdwijnen! Zo zijn de mieren onder terrastegels minder geliefd.

Door hun vele gangen en ondergrondse bouwwerken kan het namelijk voorkomen dat het terras verzakt. Nu willen we de mier wel graag in de tuin houden, waardoor we voornamelijk gericht zijn op diervriendelijke . Ben je op zoek naar een veilige, gebruiksklare manier om mieren te bestrijden. Bovendien is de actieve stof van de laatste producten 1 natuurlijk.


Zeer gemakkelijk te plaatsen en uiterst veilig . Een simpel en veilig mierenpoeder is dan vaak een prima oplossing om snel van de problemen af te komen. Of zout tegen mieren helpt durven wij u niet te garanderen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.