dinsdag 30 december 2014

Regenton soest

De grootste keus in houten regentonnen van Midden-Nederland. Altijd al een regenton willen hebben in de tuin? Of is uw huidige ton toe aan vervanging?


Bij ons heeft u een ruime keus in eikenhouten en kastanjehouten vaten. Naast regentonnen kunnen we u ook.

Deze inmiddels uit de hand gelopen hobby heeft ertoe geleid dat wij het meest complete assortiment regentonnen hebben van Midden-Nederland. De import van wijnvaten . Levertijd: tot werkdagen. Verzendkosten NL: €150. Eiken regenton met zwarte pomp.


Geoleide eikenhouten regenton gemaakt van 2liter wijnvat. Zorg er daarom voor dat er altijd wat water in de ton blijft staan. Is het vat toch droog komen te staan dan kan hij op de naden wat lekken als er weer water in komt.

Als het hout zich weer volzuigt met water kan het vat . Als u een regenton of compostvat koopt, kunt u de btw terugvragen bij de gemeente Soest. Een lijst met deelnemende bedrijven is te vinden op de . Contactpersoon: Suzan den Oude. Wilt u onze producten eens vrijblijvend . Bekijk het grootste assortiment tuin-artikelen o. Bij het Gagelgat is op Tweede Pinksterdag van 11. Dit jaar vindt u ons daar met onze stand. Ons uitgebreide assortiment bloembakken is dan te bekijken evenals de regentonnen en houten kruiwagens die we nieuw in het assortiment hebben.


In Soest wonen niet alleen gastvrije Soestenaren, maar ook 1andere nationaliteiten. Er is een nieuw, sympathiek project dat deze mensen voorstelt en in gesprek brengt met de gemeenschap. Klik op onderstaand logo en u wordt doorverwezen naar de site.


Nu nog bescheiden van opzet, maar er komen in de komende . Bezorgkosten: zie webwinkelAanbieding bekijken. De gemeente Soest stimuleert ook de aanschaf en het gebruik van regentonnen en compostvaten in de tuin. Regenton met los deksel van 30L.


Als je een regenton of een compostvat aanschaft bij één van de deelnemende winkels en bedrijven in Soest en Soesterberg, dan krijg je van de gemeente het btw-bedrag ( van de betaalde prijs) terug.

Bekijk alle mogelijkheden voor de afvoer van regenwater, o. Online bestellen en snelle levering! Verschijningsdata Collecten Verleende vergunningen. Nieuws BW besluiten.


Zoekt u een regenton 2liter of regenton 3liter? Het grootste assortiment vindt u bij Rondomton. Bestel nu snel en veilig online.


De openingstijden van alle vestigingen van Tonnellerie Den Oude in Soest vindt u op Openingstijden. De meest volledige site met ruim 66.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.