woensdag 31 december 2014

Steenhouwerij utrecht

Showroom en showtuin voor grafmonumenten Schaverijstraat 5 Utrecht. De steenhouwerij levert en verzorgt alles op het gebied van natuursteen. Voor maatwerk grafmonumenten, grafstenen, gedenktekens, urnmonumenten en tuinobjecten.


Bouwwerk, interieurwerk en grafmonumenten. Op zoek naar een steenhouwerij in Utrecht ?

Wij raden u aan om onze inspiratietuin met 6grafstenen te komen bekijken. Ambachtelijk steenhouwer uit Utrecht voor betaalbare grafstenen, grafmonument onderhoud en restauratie. Bekwaam - Betrokken - Betrouwbaar. Hij heeft zijn papieren in Frankrijk gehaald en daar het steenhouwersvak geleerd in.


Rubriek Steen en natuursteen. In ieders leven komt er een moment waarop je geconfronteerd wordt met het overlijden van een familieli iemand uit de vrienden- of kennissenkring of van uzelf. Omdat in deze periode emoties vaak de overhand hebben, willen wij u graag begeleiden bij het kiezen van een gedenkwaardig .

In die lange periode werd diverse malen van lokatie veranderd. Het bedrijf was vanaf ca. Otterstraat (wijk Pijlsweert). Grafstenen, Grafzerken, Grafmonumenten, Urnstenen. Steenhouwerij Van Gils- Utrecht b. Bedrijven die u kunnen interesseren.


STEENHOUWERIJ VAN GILS UTRECHT B. Laat het monument dan bijwerken door de ervaren mensen van steenhouwerij joh. Ook zijn er meer dan 5voorbeelden van grafmonumenten online te bekijken. Naast de bestaande modellen zijn ook eigen ontwerpen en ideeën mogelijk. Hierbij zijn onze adviseurs u van dienst.


In onze steenhouwerij worden uw wensen op vakkundige wijze verwerkt. U kunt alvast de mogelijkheden online bekijken. Bijzonder zijn onze op maat gemaakte gedenkstenen.


Uw persoonlijke wensen en ideeën vormen het uitgangspunt voor al . Bij deze steenhouwerij kunt u terecht met bijzondere en persoonlijke wensen.

Er wordt echt de tijd genomen om samen met u op papier te zetten hoe u uw dierbare wilt gedenken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.