vrijdag 26 december 2014

Dave storm hobbykassen

Voor de beste kwaliteit hobbykassen , kweekkassen, broeibakken en meer! Profiteer van onze jarenlange ervaring als Westlandse bouwer! Deze goedkope hobbykas heb ik ook gekocht, het frame en deur is klaar en staat op een fundering van stoeptegels verankerd met paaltjes in de hoeken, nu schijnt het belangrijk te zijn als je het folie van de polycarbonaatplaten haalt welke kant.


Hij breekt professionele kassen af en hergebruikt de materialen om er hobbykassen van te maken. Het stalen frame, het glas en de .

Hij bouwt jaarlijks honderden hobbykassen door heel Nederland. Met acht man worden overal hobbykassen gebouwd. Zeventig procent van onze kassen bouwen . Ondertussen hebben er zich al een stuk of gemeld. Daarvoor is er nog een luifeltje om droog binnen te kunnen komen.


We zijn er erg blij mee en het is fijn op tijd voor het seizoen, kom maar eens kijken als de tuin weer open is. Klik om andere gegevens over deze site te bekijken. Heures, Add information.

Description, Add information. Work hours, Add information. Wij kunnen aan elke vraag voldoen, want maatwerk is onze specialiteit. Wij leveren en plaatsen de kassen door geheel Nederland. Tevens demonteren wij eventueel ook . Standaard afmetingen maar ook maatwerk.


Ook voor een assortiment aan kasaccessoires. Embregts Embregts kassenbouw. Gardenonline Gardenonline terrasoverkapping, overkapping of . Favoriete links met informatie rondom moestuinieren.


Lijst van handige links. Lex Boutkan Straat- en grondwerk. Piet van der Berg, Keurslager. Archituin Jeannette van Zeijl-Enthoven tuinontwerp- en Adviesbureau . M van Marle Consultancy. Groeneweg Pensioen Consultancy.


Medisch Centrum De Korenaer.

Autobedrijf Leeuwenburgh. WoonZorgPark Loosduinen. Computerles voor Senioren. Daar spraken we af dat hij een kas voor ons zou bouwen van ongeveer bij meter. Hij zou ook het fundament . Tuinhuisjes, Blokhutten en Kassen.


Dave Storm Hobbykassen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.