dinsdag 23 december 2014

Zwemles de zijl

Uw kind kan natuurlijk verder met zwemles. Deze lessen zijn op woensdagmiddag van 17:uur tot 17:uur. We hebben een nieuwe website, klik hier om naar de nieuwe website te gaan.


Waterpolo, wedstrijdzwemmen en triatlon. Is jouw kind jaar en drie maanden en wil je snel starten met zwemles ?

Jouw kind kan dus snel beginnen. In een waterrijk land als Nederland is het belangrijk dat kinderen goed leren zwemmen. Wil je kind nog meer zwemtechnieken leren?


Kies dan voor Snorkelen of Survival. Op woensdag en zondag geven wij zwemles in zwembad De Zijl in Leiden. Wij geven les in kleine groepjes. Hierdoor is er veel persoonlijke aandacht en blijft de kwaliteit van de lessen gewaarborgd.


De lestijd is minuten.

Ben je een echte waterrat? Ga je graag ontspannen zwemmen met vrienden of vriendinnen? Geniet je van een dagje. Volg nu SuperSpetters zwemlessen , de methode van de KNZB. Zwembad De Zijl , Leiden.


Ook ouders worden goed op de hoogte gehouden van het leertraject. Meer persoonlijke aandacht voor je kind tijdens de zwemlessen ? In de Zijl gebeurt dit in bad . Dan zijn privélessen de oplossing. Er zitten maximaal drie kinderen in een groep en de lessen duren elk dertig minuten. Recreatief zwemmen zo jan. De zwemlescoördinator geeft graag meer informatie.


Dat zorgt ervoor dat wij u kunnen melden wanneer uw zwemlessen starten! Bewaar uw gebruikersnaam en wachtwoord zodat u kunt inloggen om de vorderingen bij te houden en uw berichten in te zien. Na inschrijving ontvangt u een bevestigingsmail . Voor het zwembad de Zijl.


Ons motto is, zwemonderwijs voor iedereen.

Daarnaast zijn er enige zwemonderwijzers en . Helemaal niet makkelijk. Ik ben ook allochtone, jaar, moeder, net begonnen met het zwemles. Kinderen vanaf jaar krijgen in kleine groepjes zwemles van gediplomeerde lesgevers welke in het bezit zijn van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag).


Wij werken volgens de methode. Na de periode waarin kinderen gewend raken aan . Het kind moet zwemles -A volgen bij één van de zwemlesaanbieders waarmee het. Jeugdsportfonds de afspraak heeft gemaakt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.