maandag 29 december 2014

Tafel steigerhout steigerbuis

Een hele mooie, stoere tafel met een tafelblad van steigerhout of eikenhout en een onderstel van steigerbuizen. Zowel voor binnen als buiten te gebruiken. We kunnen de tafel geheel. Deze steigerhouten tafel met steigerbuis onderstel moet je zien!


We maken het volledig voor je op maat als dat nodig is.

Alphen aan den Rijn, ZH . In deze klusinstructie vind je ideeën om zelf meubels te maken van steigerbuizen met steigerhout. Stoere, stevige en robuuste steigerhouten meubels van steigerbuis : tafels , stoelen, kastjes of tv-meubels, je maakt ze zelf met de klusinstructies van KARWEI. Deze mooie eettafel Linda heeft een robuuste uitstraling met het steigerbuis onderstel. Dan kunt u het informatieformulier invullen.


Kijk HIER voor de actuele levertijd. Stevige en robuuste tafel gemaakt van steigerhout en steigerbuizen. Tafel steigerhout 1x met Overig.

Past perfect in een modern interieur of op kantoor. Deze tafel kun je zowel binnen- als buitenshuis gebruiken. Het vervolg op het maken van het tafelblad van balken, het onderstel van steigerpijp.


Met deze gratis bouwtekening voor salontafels kun je ook hoge eettafels maken. Doe het zelf bouwtekeningen voor tafels van steigerbuizen en buiskoppelingen. Zelf een mooie tafel of stoer onderstel maken van steigerbuizen ? Bekijk dan eens de mogelijkheden die steigerbuis en buiskoppelingen u bieden. Alles eenvoudig zelf samen te stellen en op maat te bestellen.


Stoere tafel van steigerhout in combinatie met een steigerbuis onderstel. Geheel op maat te bestellen! Een steigerhouten tafel met het mooie blad van de Uno, maar dan met een stoer onderstel van dikke steigerbuizen en koppelingen. Gratis geleverd en gemonteerd!


Eettafel steigerbuis , gemaakt van steigerbuizen en steigerhout. Uiteraard kan de tafel volledig naar wens samen worden gesteld. Behandeling van het blad. Het blad van het meubel is .

Deze salontafel van steigerbuis en steigerhout is volledig naar wens aan te passen. Wil je hem groter of kleiner dan de standaard afmetingen? De prijzen zijn inclusief schuren.


U kunt de tafel ook door ons laten behandelen tegen € 4- meerprijs. Wij brengen lagen beits aan op de tafel. Blad: Onbehandeld steigerhout mm opgedikt blad. Lakken tegen meerprijs van € 1000. Ontwerp je eigen product.


Via onze Steigerbuis Wizard kun je eenvoudig aangeven wat je precies zoekt. Wij maken een offerte op maat voor je! Mooie steigerhouten tafel met een frame van steigerbuizen.


Werktekeningen met Steigerbuizen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.