dinsdag 30 december 2014

Tuinontwerp opleiding

Thumbnail cursus tuinontwerpen ontwerpacademiekopie . Welke mogelijkheden zijn er om door te leren en welke functie titels horen er bij. Tuinontwerper opleiding en dan? Halverwege deze ontwerpopleiding dien je ook praktijkervaring te krijgen . In de opleiding tuinontwerper leer je een tuin vorm te geven en de verschillende stijlen en kleuren in een tuin toe te passen.

Je wordt professioneel begeleid door lesgevers die dagelijks bezig zijn met het ontwerpen van tuinen. In deze opleiding maak je de droom van tuinliefhebbers waar door een tuin te creëren op maat . Vaak is de tuin het kleine stukje natuur waar de mensen tot rust komen na een drukke dagtaak. De lesgevers van Syntra Midden Vlaanderen zijn professioneel steeds bezig met tuinen, bloemen en planten, vandaar dat zij je met kennis van zaken een kwaliteitsvolle opleiding kunnen verzekeren.


Elke les duurt uren en gaat steeds door op dezelfde weekdag als de startdag van de lessenreeks. Je krijgt eerst een overzicht van tuinen door de geschiedenis heen. Daarna leer je ontwerpen en tuintechnieken bepalen.

Natuurlijk leer je ook alles over de plantenwereld. Er wordt aandacht besteed aan tuinontwerp , tekenen, bodem- en beplantingsleer, tuinaanleg en -techniek. Zo kun jij mooie tuinen ontwerpen en aanleggen. Kortoje kunt direct . Hiervoor krijg je allereerst een geïllustreerd cursusboek met voorbeeldentekeningen, plantenbeschrijvingen en praktijkgerichte taken.


Ben je creatief en lijkt het je leuk om een tuin te ontwerpen? Kies dan voor de nieuwe cursus. Type opleiding Thuisstudie Prijs € 3Tijdsduur maanden. VAKOPLEIDING TUINONTWERPER.


Deze bestaat uit vier modules van acht lessen, totale duur maanden. Tuinarchitectuur - Avondopleidingin Amsterdam, Arnhem,Assen,Den Haag,Ein . Deze opleiding is vooral bedoeld voor mensen die van tuinontwerpen hun werk willen maken. De lessen zijn zowel klassikaal als thuis via . Het tuinontwerp is de eerste en belangrijkste fase bij het aanleggen van elke groene ruimte.


Onze docenten die iedere dag zelf in de praktijk staan zullen je in deze 2-jarige en erg veelzijdige ondernemersopleiding begeleiden in het maken van tuinontwerpen. Maar ook bij de bijhorende uitvoerings- en beplantingsplannen .

Volg de thuisstudie tuinontwerper en studeer wanneer je zelf wil. Op het einde van je opleiding behaal je een erkend diploma waar je direct mee aan de slag kan. In het derde jaar tuinontwerp gaan we nog meer met het digitale tijdperk mee.


Daarnaast verwerf je ook kennis van de zakelijke kant van . Het vierde jaar is het eerste gedeelte van een professionele afronding van de opleiding.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.