dinsdag 23 december 2014

Huisje met sauna huren

Groot aanbod vakantiehuizen met sauna ! Boek hier uw vakantiehuis met sauna ! Zoek je een vakantiehuis of villa met privé sauna ? Nederlan België, Duitsland en boek direct! Wat dacht je van een privé- jacuzzi op je terras, een 4-persoons sauna in je vakantiehuis, een badkamer met bubbelbad en rainshower?

Bij de eigenaar is indien gewenst een elektrische sloep te huren. Grootste verzameling van particulieren en verhuurorganisaties. Direct contact met de eigenaar, direct boeken bij de eigenaar. Mijn huis , jouw vakantie. Een vakantiehuisje huren met sauna , hottub, jacuzzi of Turks stoombad kan het hele jaar door.


Doordat je binnen in het huisje genoeg mogelijkheden hebt om heerlijk te genieten, is het niet noodzakelijk dat het buiten heerlijk warm is. Juist in de winter kan een wellness vakantie veel doen.

De winterdip zit er dan bij veel. Hoe heerlijk, je huurt een vakantiehuisje waar een eigen sauna bij zit. Voor de optimale ontspanning tijdens je vakantie! Heerlijk, een huisje met een sauna ! Zullen wij u een geheimpje vertellen.


Dat hoeft helemaal niet zo duur te zijn. Wie tijdens de vakantie nog even lekker wil bijkleuren, kan bij HappyHome een vakantiehuis met solarium huren. Bekijk ons aanbod maar eens! En dan met een fraai tintje weer naar huis ! Wellnesshuisje met jacuzzi en sauna huren ? Geniet van een privé wellness week of wellness weekend weg nabij Giethoorn.


Ga jij graag naar de sauna ? Dan weet je hoe fijn het is om even in een volledig andere omgeving te zijn, te ontspannen in de prettige warmte van de sauna met het verkwikkende afkoelingsmoment erna. Na een bezoek van de sauna kun jij er weer tegenaan! Vakantiehuis Brabant- Gezin aan het water.

Op vakantie wilt u genieten van net dat beetje extra comfort en als het even kan ook wat luxe. U wilt kunnen genieten van een heerlijke vakantie waarbij u zoveel mogelijk kunt ontspannen. Een huisje met sauna huren is dan wel erg fijn! Net over de grens in Dld: Superluxe vakantiehuis met Jacuzzi.


Wij bieden het mooiste en meest luxe vakantiehuis van de veluwe te huur aan. De badkamer is voorzien van sterrenhemel, schotse douche met voetenmassage ,turkse sauna met kleurentherapie, finse. Bent u toe aan rust en ontspanning? Kies dan eens voor een vakantiehuis met wellness faciliteiten. Een aantal vakantiehuizen beschikken over een jacuzzi , sauna en infrarood cabine.


Zo kunt u na een actieve dag de spieren even helemaal ontspannen. Deze luxe suite is te vinden in een oud huis op een parkachtig terrein. De jacuzzi en sauna met buitendouche zijn midden in de natuur uit natuursteen aangelegd. Binnen vind je een grote jacuzzi met flatscreen-TV, boxspring-be houtkachel, massagebank en luxe designmeubelen.


Deze woning is ook boekbaar met hond!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.