woensdag 31 december 2014

Parasol stang

Bekijk het grootste assortiment tuin-artikelen o. Zweefparasols zijn wel wat lastiger te verplaatsen, van een normale parasol haal je de stok snel uit de voet, bij een zweefparasol is dit wat lastiger. Glatz heeft een unieke serie verrijdbare parasolvoeten. Deze rolvoeten kunt u eenvoudig met een stang ontgrendelen en vervolgens over het terras verplaatsen.


Dit werkt het beste op vlakke terrassen.

Vorige Artikel van Volgende. Voeg toe aan winkelwagen. Gewicht en stang voor onder de marktparasol, geschikt de voor Verena parasol en de Meepakker parasol. Vind de beste selectie parasol stang fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit parasol stang voor de dutch luidspreker markt bij alibaba. Tuinparasols heeft Leen Bakker in alle soorten en maten.


Van een zweefparasol tot een stokparasol. Hier vind je jouw nieuw parasol !

Het multi rotatiesysteem zorgt ervoor dat de stang van de parasol niet in het zicht hoeft te staan. De parasol kan horizontaal, verticaal en diagonaal oftewel naar alle kanten worden gekanteld. Waar zet u de parasol neer? Daar waar de zon in de zomer tussen 12:en 15:staat is het zuiden en de beste plek voor de . Geniet in de zomer in je tuin of op het strand met een parasol van JYSK!


Dit systeem zorgt ervoor dat de stang van de parasol omhoog gaat als hij gesloten wordt. Op deze manier hoeft de parasol tijdens het inklappen niet op een afstand worden gezet als de parasol bij een eet- of loungeset staat. Uiteraard filteren onze parasols ook een groot gedeelte van het schadelijk uv- licht weg.


De antraciet kleurige parasol is voorzien van een aluminium frame, een sterk 1grams polyester doek en acht stevige armen. Dankzij het draaihendel. Hij gaat erg stroof omhoog, ik moet mij onder de stang hurken en hem met alle kracht omhoog duwen wij gaan maar proberen hem in te spuiten met wd40. Handige ronde parasol voet die u met liter water kunt vullen. De dikte van de parasol stang mag maximaal 33mm zijn.


Wij hebben parasols , waar bij alle de bevestiging van de onderste poot kapot is. Ik bedoel die plastic ring is kapot, die je met een hefboompje dichtmaakt.

Zodat de stang van het bovenste gedeelte vastklemt in de onderste stang. Met logica kom je van A naar . Parasols in allerlei kleuren en stijlen. Bestel al onze zonwering op IKEA.


Later ben ik ook nog met de stang van de parasol de trap opgegaan, omdat ik bang was dat de inbreker misschien weer binnen was, het ijzer had gevonden en me opwachtte.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.