dinsdag 30 december 2014

Barbecue vondelpark

Het verbod geldt voor het hele park. Samen zorgen we voor een schoon en heel park. Bezoekers die het verbod negeren, riskeren een boete van € 9-.


Op woensdag maart gaat het omstreden algeheel barbecueverbod in. Liefhebbers van het zomerse fenomeen schroeiden dinsdagavond met de winterjas aan voor het laatst een stukje vlees dicht. Het Vondelpark is vanaf maart verboden terrein voor de grillmeisters in de stad.

Nog een laatste keer barbecueën voordat het niet meer mag, was de gedachte gisteren in het Vondelpark , waar liefhebbers met weemoed en dikke sjaals om. Wie vorige zomers het Vondelpark inliep, werd begroet met dikke wolken rook van de honderden bezoekers met hun barbecue. Dat is deze zomer wel anders: de bestuurscommissie Zuid stemde woensdagavond in met het verbod op barbecueën in het park.


In het Vondelpark is er vanavond voor het laatst gebarbecued. Honderden mensen kwamen naar het park om er voor het allerlaatst legaal een worstje te roosteren. Vanaf morgen is het officieel verboden om in het park vlees, groente, vis en dergelijke op de barbecue te gooien.


En dat moet groots gevierd . Het kost de gemeente te veel om de rommel op te ruimen die in het park achterblijft.

Amsterdam gaat barbecuen in het Vondelpark verbieden. Het stadsdeel Zuid heeft laten uitrekenen wat de barbecues kosten aan extra onderhoud en opruimwerk. Uit onderzoek blijkt het om bijna 214.


Wie wil barbecuen met deze zomerse temperaturen kan het beste naar Noor Oost en Nieuw-West. Voor het verbod was het mij toch al te druk in het Vondelpark. De laatste barbecue in het Vondelpark , maart dit jaar. Gelukkig kun je bij ons terecht voor een prima . Natuurlijk mag het Vondelpark in dit rijtje niet ontbreken.


Het park ligt in Zui op de grens met West, van de Stadhouderskade tot aan de Amstelveenseweg. We kennen het allemaal wel: BARBECUEN, lekker buiten, muziekje erbij en een zak grill-voedsel om de dag mee door te komen. Op Zondag Februari zal. Nooit meer aangebrande vleesdampen uit het Vondelpark.


Welkom bij De Vondeltuin! Dagelijks geopend vanaf uur. De Vondeltuin is een groot terras gelegen in het meest zuidelijke puntje van het Vondelpark. Net als in je eigen tuin mag je hier gewoon doen waar je zin in hebt!


Vanaf maart is het verboden in het Vondelpark te barbecueën.

De beste vlees-, kip- en vegetarische gerechten worden. De gemeente wil hiermee een einde maken aan de overlast in het toch al geplaagde park. Dit tot onvrede van de JOVD. En dus besloot de smurfenafdeling van de VVD om vandaag nog een keer de worstjes op de grill .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.