vrijdag 26 december 2014

Kunstgras op tegels

Kunstgras kan op vele ondergrondsoorten gelegd worden. Lees hier waar je rekening mee moet houden als je kunstgras op tegels wilt leggen! Wat is de beste kunstgras ondergrond?


Wanneer het balkon tegels of klinkers bevat waar duidelijke groeven aanwezig zijn raden wij aan om een drukverdeeldoek, valdemping of shockpad te gebruiken zodat deze groeven worden opgevuld. Wanneer dit niet gebeurd zal de structuur van de groeven door het kunstgras zichtbaar zijn na een aantal maanden. Vind kunstgras tegels op Marktplaats.

Voor iedereen een voordeel. Rubber kunstgras tegels online bestellen. De kunstgras speeltegels zijn leverbaar in diverse kleuren en diverse maten.


Onze kunstgrastegel is een rubbertegel voorzien van een toplaag groen kunstgras. Een mooie kunstgrasmat aangelegd in kessel. Bonita made BY VAN GANZEWINKEL - Duration: 1. AddThis Sharing Buttons.


Stuur naar een vriend(in). Productprijs (incl. btw).

Geen onderhoud en toch een groen gazon! Ideaal voor de bekleding van terras, balkon en speelplaats. Deze onderlaag kan bestaan uit verschillende materialen.


Meestal is het gerecycled rubber of schuim (foam). Een foamlaag is niet altijd noodzakelijk. In het geval u een speelplaats aanlegt over een verharding, zoals: tegels , beton of asfalt, . Met kunstgras is grasmaaien verleden tijd. Het kunstgras is per vierkante meter verkrijgbaar. Eenvoudig kunstgras kopen op onze website.


Wij hebben een tuintje met aan de zijkant een vlak van 7xwaarvan we niet weten wat we er mee kunnen. We hebben grasmatten geprobeerd en zelf gras zaaien maar het ging steeds kapot. Betegelen vind ik te saai en kindonvriendelijk.


Ik twijfel over rubberen tegels of kunstgras. Vastlijmen aan ondergrond. Lijmen is een alternatief voor tapen, maar brengt doorgaans wel wat meer geknoei met zich mee. Wanneer je kunstgras op een vaste ondergrond legt ( zoals beton of tegels ) en het kunstgras zéér intensief gebruikt gaat worden voor bijvoorbeeld . GAMMA heeft de mooiste grasmatten. Grastapijt van verschillende grassoorten.


Kom het voelen bij GAMMA.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.