dinsdag 30 december 2014

Vakantiehuis met aanlegsteiger nederland

Vakantiehuis It Soal Waterpark - Lisdodde. Luxe villa, net buiten het karakteristieke plaatsje Workum gelegen. Het tuin grenst direct aan het water heeft een eigen aanlegsteiger met zwemtrap. Veel huisjes in Friesland zijn voorzien van een eigen aanlegsteiger , zodat u uw boot mee kunt nemen. Maar ook als u niet in het bezit van een eigen boot bent is een huisje aan het water huren ideaal.


Er is volop mogelijkheid om bootjes, kanos en sloepen te huren.

Ook als u liever op het droge blijft, biedt een huisje aan . Huur vakantiehuizen en appartementen in Ijsselmeer via HomeAway – boek veilig en snel bij een eigenaar wereldwijd! Luxueus uitgerust huisje met aanlegsteiger , internet, digitale TV, Sauna. Stacaravan in Makkum aan het IJsselmeer in Friesland ( Nederland ). Wilt u op vakantie gaan met uw eigen boot en bent u op zoek naar een vakantiehuis met eigen aanlegsteiger of een vakantiepark met jachthaven?


Zowel in Nederland als in België, . Twisk, Noord-Hollan Nederland. Verzorgde accommodatie die voorzien is van alledaags comfort.

Een verblijf waar u zich onmiddellijk thuis voelt. Mooie villa met steiger aan het water op vakantiepark met vele faciliteiten zoals een . Arnemuiden, Zeelan Walcheren, Nederland. Luxe vrijstaand vakantiehuis met aanlegsteiger aan het Veerse Meer.


Het boeken van een vakantiehuis aan het water in Friesland geeft u de mogelijkheid om bijvoorbeeld in alle rust te gaan vissen. In Skarsterlân vindt u een vakantiepark met accommodaties die hun eigen aanlegsteiger hebben, waarvandaan u de Friese Meren kunt te bereiken per boot. Ons heerlijke vakantiehuis heeft een eigen tuin met aanlegsteiger aan het water en ligt op beach resort makkum aan de ijselmeerkust van friesland.


Dus voor een relaxte of actieve vakantie biedt ons vakantiehuis samen met de omgeving alle mogelijkheden. Direct contact met de eigenaar, direct boeken bij de eigenaar. Micazu Mijn huis, jouw vakantie. Dit is een fantastische vakantiewoning , helemaal als je van varen houdt.


Dit huis ligt midden in het hart van het Friese Merengebie er zijn volop watersport mogelijkheden, en je kunt je eigen boot afmeren voor je eigen aanlegsteiger voor de deur! De woning is luxe ingericht, er zijn slaapkamers en uiteraard is er een . Zuid-Hollan Nederland. Het natuurhuisje is landelijk gelegen. Er staat een tweepersoonsbed en twee eenpersoonsbedden met dekbedden.


Meerdere personen (kinderen) is bespreekbaar.

De bedden beschikken over elektrische dekens en zijn opgemaakt. In onze vakantiehuizen Eden en Armo wordt je vakantie een echte happy visvakantie of familievakantie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.